Tandenborstels bedrukken

Een mooie glimlach zorgt voor een prettige eerste indruk. En de ingrediënten voor zo'n mooie glimlach zijn eigenlijk vrij simpel: een goed verzorgd gebit en een gelukkig persoon. Met tandenborstels bedrukken van Stravers kun je voor beide ingrediënten zorgen.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Tandenborstel en zandloper in etui
  Vanaf € 1,18 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,95
  Bij 2500 stuks
 2. Bamboe tandenborstel Dentobrush
  Vanaf € 0,57 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,45
  Bij 5000 stuks
 3. Tandenborstel Cleidol
  Vanaf € 0,40 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,28
  Bij 5000 stuks
 4. 30 Smyle brush mints
  Vanaf € 3,32 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 2,92
  Bij 5000 stuks

4 artikelen

Tandenborstels bedrukken met logo

Een geweldig leuk relatiegeschenk, een tandenborstel! Ideaal voor de personeelsleden die regelmatig op zakenreis gaan. Laat tandenborstels bedrukken met je bedrijfslogo erop en laat meteen betrokkenheid bij je personeel zien, ook wanneer deze aan de andere kant van de wereld zit.

Tussen de verschillende tandenborstels die op onze site staan, vind je gemakkelijk de juiste tandenborstels voor je personeel. En door een goede tandenborstel te geven, draag je bij aan de verzorging van het gebit van die mensen die jouw bedrijf promoten en een positief imago geven. Alle bovenstaande tandenborstels bedrukken wij geheel naar wens met bedrijfsnaam, tekst of logo.

Tandenborstels bedrukken als geschenk

Als gevolg van het feit dat je laat zien betrokken te zijn bij de gezondheid van je personeel en natuurlijk door het geven van een cadeautje, zal je personeel automatisch gelukkiger worden. Wie wil er immers niet voor zo’n zorgzame werkgever werken? Daarmee heb je de twee ingrediënten voor een mooie glimlach al op zak: een goed verzorgd gebit en een gelukkige werknemer.

Ook het moment waarop je tandenborstels met logo cadeau doet, kan veel over jou als werkgever zeggen. Geef het bijvoorbeeld na een zakendiner aan je klanten. Daarmee laat je zien dat je over humor beschikt en geef je ook gelijk aan een zorgzame kant te hebben. Ook na bedrijfsuitjes kun je je werknemers een tandenborstel schenken om dezelfde redenen. Ben je klaar voor de ontvangst van tientallen glimlachen? Geef dan een tandenborstel cadeau! En vergeet vooral de bedrukking niet. Heb je nog vragen over tandenborstel bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.