Manicuresets bedrukken

Het verzorgen van je lichaam is belangrijk, waarbij ook de kleine details zoals je nagels de nodige aandacht verdienen. Diverse accessoires zijn van essentieel belang om een goede manicure en verzorging van de nagels uit te kunnen voeren, waarbij de meest bekende toch wel de nagelschaar is. Bij Stravers Promotions vind je een ruim assortiment manicuresets. Deze manicuresets bedrukken wij met met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Manicureset in kurk etui
  Vanaf € 1,86 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,48
  Bij 1000 stuks
 2. RVS manicureset Zare
  Vanaf € 3,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,17
  Bij 1000 stuks
 3. RPET vilt 6-delige manicureset
  Vanaf € 2,18 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,73
  Bij 1000 stuks
 4. 6-delige verzorgingsset baby
  Vanaf € 9,31 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,38
  Bij 250 stuks
 5. 6-delige manicure set
  Vanaf € 2,53 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,00
  Bij 1000 stuks
 6. 6-delige manicureset
  Vanaf € 3,90 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,10
  Bij 1000 stuks

6 artikelen

Manicuresets bedrukken met logo

Wat vaak overgeslagen wordt, maar toch wel belangrijk is, zijn je nagelriemen. Zorg ook voor een goede verzorging van je nagelriemen door deze weer op de plek te duwen. Verschillende accessoires die ook in de standaarduitrusting van goede manicuresets zitten, zijn een pincet waarmee bijvoorbeeld wenkbrauwen geëpileerd kunnen worden, maar ook splinters uit vingers verwijderd kunnen worden. Daarnaast is er meestal een nagelknipper aanwezig die het knippen van nagels nog eenvoudiger maakt. Bijna alle manicuresets worden geleverd in een cassette of etui zodat het materiaal netjes bij elkaar blijft.

Manicuresets bedrukken als relatiegeschenk

Manicuresets bedrukken wij met regelmaat, populaire manicuresets zijn:

 • 6-delige manicure set
 • Manicure set aan sleutelhanger
 • Manicureset Silkin

Al deze manicuresets bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Waar enkel drukkers werken met jarenlange ervaring. Zij gaan zorgvuldig te werk en doordat we alles in eigen huis hebben kunnen voeren we constante kwaliteitscontroles uit. Bij Stravers Promotions kun je de beste bedrukking van jouw manicuresets verwachten. Heb je nog vragen over manicuresets bedrukken? Geen probleem, neem dan contact op met onze professionals, zij vertellen je alles over onze druktechnieken en materialen.

Manicuresets bedrukken voor de verzorgingsbrache

Het weggeven van manicuresets als relatiegeschenk is wederom een functioneel cadeau waar men echt iets aan heeft. Manicure is belangrijk voor een grote groep mensen die met enige regelmaat een manicuresalon bezoeken om eens lekker verwend te worden. De handen krijgen een crème en de nagels krijgen de nodige aandacht. Men kalmeert de huid door een warm handbad en de dode huidcellen van de nagel worden verwijderd. Manicuresets zijn dus ook een leuk cadeau namens een verzorgende instelling zoals een kapsalon of beautyfarm.