Borstels bedrukken

Hoe druk je het ook hebt, het is altijd belangrijk om in de ochtend even je haren te kammen of te borstelen. Zo haal je eventuele klitten uit je haar en zorg je ervoor dat je er netjes uitziet. Een goede kam of borstel is dan ook onmisbaar in het gemiddelde huis. Zorg daarom dat je bij je haar- en verzorgingsproducten altijd één of meerdere goede borstels of kammen hebt liggen. Bij Stravers Promotions vind je een ruim assortiment borstels. Al deze borstels bedrukken wij met logo, tekst of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

7 artikelen

 1. Uitklapbare haarborstel
  Vanaf € 1,02 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,62
  Bij 2500 stuks
 2. Haarborstel met spiegel
  Vanaf € 0,59 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,47
  Bij 5000 stuks
 3. Opvouwbare borstel met spiegel
  Vanaf € 0,95 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,58
  Bij 2500 stuks
 4. Haarborstel Ava
  Vanaf € 3,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,87
  Bij 1000 stuks
 5. Beoordeling:
  100%
  Opvouwbare borstel met spiegel Always
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,61
  Bij 2500 stuks
 6. Heby kam van bamboe met handvat
  Vanaf € 1,31 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,08
  Bij 2500 stuks
 7. Hesty kam van bamboe
  Vanaf € 0,88 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,70
  Bij 2500 stuks

7 artikelen

Borstels bedrukken met logo

Vind je dat het tijd is om je zakenrelaties te laten weten dat je jullie onderlinge band waardeert? Geef hen dan mooie borstels of kammen als relatiegeschenk. Het weggeven van een praktisch cadeau brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste kunnen je zakelijke contacten jouw geschenk veelvuldig gebruiken. Je geeft hen dus een cadeau waar zij echt iets aan hebben. Bovendien leent een bruikbaar geschenk, zoals een kam of borstel, zich bij uitstek voor het promoten van jouw bedrijf. Omdat je relatiegeschenk vaak wordt gebruikt, kun je borstels bedrukken met je bedrijfsnaam of logo, zodat relaties continu op een positieve manier aan je bedrijf worden herinnerd. Zo maak je subtiel reclame voor je bedrijf.

Borstels bedrukken als geschenk

Voor kwalitatieve borstels en kammen moet je bij Stravers Promotions zijn. In het assortiment vind je originele relatiegeschenken, zoals een uitklapbare kam en een opvouwbare borstel met spiegel. Kijk maar eens rustig rond om het relatiegeschenk te vinden dat het best past bij jouw relaties:

 • Opvouwbare borstel met spiegel
 • Uitklapbare haarborstel
 • Uitklapbare kam

Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je ervan op aan dat Stravers Relatiegeschenken de bestelling efficiënt afhandelt. Ook mag je rekenen op een prachtige bedrukking, want Stravers Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken. Borstels bedrukken wij namelijk in onze eigen hypermoderne drukkerij. Heb je nog vragen over borstels bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag op weg.