Make-up accessoires bedrukken

Make-up, we zijn er dagelijks mee bezig. En dan voornamelijk mensen van het vrouwelijke geslacht. Lippenstift, nagellak en mascara, het is zomaar een greep uit het eindeloze assortiment aan make-up dat tegenwoordig verkrijgbaar is op de Nederlandse markt. Sommige vrouwen verlaten hun huis niet als er geen make-up is aangebracht. Laat daarom make-up accessoires bedrukken met logo of bedrijfsnaam. En geef het als relatiegeschenk aan vrouwelijke relaties, klanten of collega's. De make-up accessoires zullen altijd bruikbaar zijn.

4 artikelen

4 artikelen

Make up accessoires bedrukken met logo

Bij Stravers Promotions hebben we een ruim assortiment ideale cadeaus die je kunt geven aan je klanten, relaties of werknemers. Daar vallen ook make up accessoires bedrukken onder. Al deze make up accessoires bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Dus niet alleen een leuk cadeau voor je relaties, maar ook een boost voor je naamsbekendheid en imago.

Make up accessoires bedrukken als geschenk

Kies je ervoor om make up accessoires te bedrukken met logo of bedrijfsnaam dan ben je bij Stravers aan het juiste adres. Maar naast make up accessoires bedrukken we ook een tal van andere verzorgingsproducten, zodat je eventueel een goodiebag weg kunt geven:

  • Zeep
  • Borstels
  • Spiegels

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Of heb je misschien nog vragen over make up accessoires bedrukken? Geen probleem, neem contact op met onze specialisten tijdens kantooruren. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over materialen en druktechnieken.

Laden...