Relatiegeschenken voor koken en tafelen

Koken en tafelen, een hobby van veel mensen. Organiseren je relaties graag diners en is koken hun favoriete hobby? Met onze relatiegeschenken voor Koken en Tafelen bereiden je relaties de lekkerste gerechten in de keuken. In de categorie Koken en Tafelen vind je alle musthaves voor in de keuken en tijdens het eten. Laat je relatie als sterrenchef de show stelen met de relatiegeschenken voor Koken en Tafelen. Of ze nou wekelijks een uitgebreid driegangendiner bereiden voor familie en vrienden of dagelijks een eenvoudige maaltijd koken, relatiegeschenken voor Koken en Tafelen komen altijd van pas. Hoe dan ook heb je keukenapparatuur nodig tijdens het koken. Vaak vinden de gezelligste momenten plaats aan tafel. Zorg voor een mooie gedekte tafel met onze borden, bestek en messen. Eten aan tafel wordt gezelliger als er mooie producten op staan. Relatiegeschenken voor Koken en Tafelen kunnen bedrukt worden. Wij adviseren dit altijd. Wil je contact met ons opnemen? Bel naar 0315-632515 of stuur een e-mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 52

 1. Ontbijtbord 20 cm
  Vanaf € 3,09 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 1,69
  Bij 384 stuks
 2. Dinerbord gehard glas
  Vanaf € 2,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,89
  Bij 1000 stuks
 3. Bord gehard glas
  Vanaf € 2,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,69
  Bij 1000 stuks
 4. Keukentimer bamboe
  Vanaf € 2,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,29
  Bij 1000 stuks
 5. Keuken timer
  Vanaf € 2,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,89
  Bij 1000 stuks
 6. Bamboe lepel
  Vanaf € 0,59 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,44
  Bij 1000 stuks
 7. Bamboe besteksetje in katoenen tasje
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,42
  Bij 2500 stuks
 8. Bamboe pizzasnijder Gigi
  Vanaf € 1,97 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,35
  Bij 1000 stuks
 9. Eierwekker In time
  Vanaf € 2,10 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,30
  Bij 1000 stuks
 10. Kaasplank rond
  Vanaf € 10,97 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,81
  Bij 500 stuks
 11. RVS bestekset Custa set
  Vanaf € 3,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,17
  Bij 1000 stuks
 12. Kookwekker magneet
  Vanaf € 2,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,89
  Bij 1000 stuks

Artikelen 1-12 of 52

Relatiegeschenken voor koken en tafelen bedrukken

Borden, kookwekkers, kaas producten, peper- en zoutmolens, bestek en messen en funcooking producten behoren tot de categorie Koken en Tafelen. Ze zijn onmisbaar tijdens het koken en tafelen. Wij adviseren onze klanten om relatiegeschenken voor Koken en Tafelen te laten bedrukken met logo, naam of tekst. Doordat ze dagelijks gebruikt worden, zijn ze geschikt als promotiemateriaal. Zodra vrienden of familie op bezoek gaan bij je relatie en een hapje blijven eten, zullen de bedrukte relatiegeschenken voor Koken en Tafelen direct opvallen. Niet alleen vallen ze op, maar je naam zal ook niet snel meer vergeten worden. Een ander idee is om relatiegeschenken voor Koken en Tafelen te laten bedrukken en ze als marketing- en communicatiemiddel in te zetten tijdens (horeca)beurzen of andere evenementen. Op deze manier trek je de aandacht van bezoekers en spreek je jouw doelgroep aan. Relatiegeschenken voor Koken en Tafelen bedrukken we in eigen drukkerij.

Eén van onze populaire relatiegeschenken in de categorie Koken en Tafelen is het porseleinen ontbijtbord. Laat relatiegeschenken voor Koken en Tafelen bedrukken en ontbijt met gepersonaliseerde ontbijtborden. Het porseleinen ontbijtbord is voorzien van een brede rand, welke bedrukt kan worden met logo of tekst. Onze druktechnieken zijn vaatwasbestendig waardoor het servies duurzaam is. Wij bedrukken porseleinen ontbijtborden middels de tampondruk of keramiek transfer. De minimale afname die wij hanteren is 50 stuks. Liever een kleine oplage? Informeer naar de mogelijkheden.

Een gratis digitale drukproef

Laat blijken dat je je relaties waardeert voor hun inspanningen en laat relatiegeschenken voor Koken en Tafelen bedrukken. Bedrukte exclusieve relatiegeschenken voor exclusieve relaties. Nadat je een offerte hebt ontvangen en een bestelling wilt plaatsen, gaat een medewerker van onze grafische afdeling aan de slag met een gratis digitale drukproef. Een digitale drukproef is een ontwerp van het gekozen relatiegeschenk met daarop de gewenste bedrukking. Zodra deze drukproef opgesteld is, sturen we ‘m je toe. Na controle en jouw akkoord zullen we overgaan op het bedrukken. Wij hanteren een snelle levering. Voor al onze relatiegeschenken op het gebied van wonen, kan je een kijkje nemen op onze categoriepagina wonen. Hier vind je alles op het gebied van sfeer en interieur, duurzaamheid, keukenartikelen, gereedschap en dieren.

Vragen omtrent relatiegeschenken voor koken en tafelen bedrukken?

Heb je vragen of wil je advies over het laten bedrukken van relatiegeschenken? Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij staan je graag te woord en zullen je voorzien van persoonlijk advies. Je kan ons bereiken op 0315-632515 of mail ons.