Peper- en zoutmolens bedrukken

Een peper- en zoutmolen mag eigenlijk op geen enkele dinertafel ontbreken, want een heerlijke maaltijd is niet compleet zonder deze lekkere ingrediënten. Peper en zout maken al je gerechten net iets smaakvoller, zodat de gezinsleden en gasten nog meer van jouw kookkunsten kunnen genieten.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Houten peper en zoutmolen Yonan
  Vanaf € 6,76 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,89
  Bij 500 stuks
 2. Elektrische peper- of zoutmolen Kirkenes
  Vanaf € 11,92 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,58
  Bij 500 stuks
 3. Converse elektrische peper en zout set
  Vanaf € 31,64 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 26,43
  Bij 100 stuks
 4. Peper- en zoutmolen Giro
  Vanaf € 10,45 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,29
  Bij 250 stuks
 5. Pepermolen acaciahout Tucco
  Vanaf € 9,58 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,60
  Bij 250 stuks

5 artikelen

Peper- en zoutmolens bedrukken met logo

Heb je er wel eens aan gedacht om peper en zout weg te geven als relatiegeschenk? Het is een ideaal cadeau waarmee je jouw bedrijf goed kunt promoten. Peper- en zoutmolens bedrukken wij met bedrijfsnaam of logo. Op die manier worden je relaties keer op keer aan jouw bedrijf herinnerd tijdens een van de fijnste momenten van de dag: het diner. Deze duurzame en effectieve vorm van reclame kun je ongetwijfeld goed gebruiken.

Zoek je een origineel relatiegeschenk op het gebied van peper en zout? Kijk dan eens rond in het brede assortiment van Stravers Relatiegeschenken. Je vindt er peper- en zoutmolens in alle soorten, maten en vormen. Maak je relaties bijvoorbeeld blij met een peper- en zoutmolens van keramiek in de vorm van twee leuke poppetjes. Of ga mee met de laatste technologie door je zakelijke contacten een moderne elektrische peper- of zoutmolen te geven.

Peper- en zoutmolens bedrukken als geschenk

Heb je besloten welk relatiegeschenk het best past bij je bedrijfsimago en logo? Dan hoef je je over de afhandeling van je bestelling geen zorgen te maken, want Stravers Relatiegeschenken zorgt voor een vlekkeloze levering en een prima service. Ben je op zoek naar meer geschenken voor in de keuken? Bekijk dan ook eens:

Eén telefoontje naar onze klantenservice is al genoeg. Je kunt ons bereiken op 0315-632515. Onze medewerkers geven je graag antwoord op al jouw vragen over peper- en zoutmolens bedrukken.