Schalen bedrukken

Schalen bedrukken met logo en bestellen voor je bedrijf? Dat doe je bij Stravers Promotions. Stravers is één van de grootste leveranciers van relatiegeschenken in Nederland. Van serveerschalen tot dipsets; in onze mooie collectie vind je vast en zeker iets dat aan je wensen voldoet.

2 artikelen

2 artikelen

Schalen bedrukken met logo

Bestel één van de voordelige schalen van Stravers Promotions en kies voor een relatiegeschenk waar je alle kanten mee op kunt. Een schaal is veelzijdig genoeg om aan meerdere mensen tegelijkertijd te geven. Een ideaal geschenk voor in de kersttijd of tijdens andere gelegenheden waarop je jouw mensen in het zonnetje zet. Schalen bedrukken van elegante vormen. Een stijlvol cadeau en worden door de ontvanger op waarde geschat. Leuk om te geven en te ontvangen op een bijzonder moment!

Schalen bedrukken als relatiegeschenk

Maak jouw schaal nog persoonlijker met een bedrukking of een ontwerp naar keuze. Er is van alles mogelijk, want schalen bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hier zorgen we ervoor dat jouw wensen goed worden uitgevoerd. Informeer bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden en de kosten voor een strakke en professionele opdruk voor je schaal.

Beslis nu snel en neem contact op met Stravers Promotions. Met onze jarenlange ervaring zetten we ons in voor de mooiste relatiegeschenken voor jouw bedrijf. Bel met telefoonnummer 0315-632515 voor meer informatie over schalen bedrukken of geef je wensen door via de website.

Laden...