Funcooking relatiegeschenken bedrukken

Bij funcooking draait alles om het samen zijn en het koken. Of je nou samen met familie, vrienden of je kinderen kookt, het gaat erom dat je samen bent. Een paar voorbeelden van funcooking zijn gourmetten, fonduen en wokken. Funcooking wordt in ons drukke leven steeds belangrijker. Naast alle dagelijkse hectiek is het fijn om plezier aan tafel te hebben. Niet één persoon moet verplicht na het werk het eten gaan koken, maar er wordt samen gekookt en iedereen draagt zijn steentje bij. Funcooking kan overal: thuis, op vakantie of bijvoorbeeld op een zomerse dag buiten in de tuin. Koken verbindt mensen en samen zorg je voor een leuke tijd met lekker eten. Hoe leuk is het om funcooking relatiegeschenken te geven aan je relaties? Bezorg ze een gezellige tijd tijdens funcooking. Deze relatiegeschenken zijn geschikt om te laten bedrukken. Funcooking relatiegeschenken bedrukken we met logo of tekst. Heb je vragen over onze funcooking producten, neem dan contact met ons op. Je kan een e-mail sturen naar [email protected] of bel naar 0315-632515.

3 artikelen

3 artikelen

Funcooking relatiegeschenken bedrukken met logo

Ben je op zoek naar de juiste manier om reclame te maken? Wij bedrukken al onze relatiegeschenken. Funcooking relatiegeschenken bedrukken we met logo, naam, tekst of een reclameboodschap. De keuze is aan jou. Niet alleen bij je relaties komt je naam onder de aandacht, maar ook bij vrienden en familie van je relatie. Zo verspreidt jouw naam zich snel. Sta je regelmatig op horecabeurzen en wil je op een snelle maar goede manier promotie maken? Zorg er dan voor dat je populaire funcooking relatiegeschenken laat bedrukken zodat ze opgemerkt worden door de bezoekers.

Gourmetten je relaties regelmatig? Geef dan een driedelige gourmetset als relatiegeschenk en laat hem bedrukken naar wens. Funcooking relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij. Een gourmetset is een origineel relatiegeschenk en zorgt ervoor dat je relaties een gezellige tijd hebben. Je relaties waarderen het zeker. Deze gourmetset is driedelig en bestaat uit keramiek. De minimale afname die wij hanteren is 25 stuks. Als je een kleine oplage wilt bestellen en je dus onder het minimum aantal te bestellen van 25 stuks zit, dan kan je een prijs bij ons aanvragen. Bedrukte funcooking relatiegeschenken voor een blijvende herinnering.

Gratis digitale drukproef ontvangen?

Wil je funcooking als populaire relatiegeschenken bestellen en laten bedrukken? Dat kan. Liever eerst een gratis digitale drukproef ontvangen voordat je een bestelling plaatst? Ook dat kan. Lever je logo aan en een medewerker van onze grafische afdeling zal starten met het opstellen van een drukproef. Wij sturen de drukproef zo snel mogelijk toe. Na akkoord van jouw kant zullen we het drukproces starten.

Funcooking relatiegeschenken bedrukken: hoe werkt dat?

Funcooking relatiegeschenken bedrukken we op verschillende manieren. De gourmetset die we hierboven beschreven hebben, kan op twee manieren bedrukt worden. Wil je je logo op het bijbehorende bamboe dienblad laten bedrukken? Dan lasergraveren wij het logo in het dienblad. Wil je liever je logo of tekst bedrukt op de keramische lepels terugzien? Dan bedrukken wij middels de tampondrukmethode. Het soort relatiegeschenk bepaalt de drukmethode die wij toepassen. Wil je je relaties verrassen met meerdere relatiegeschenken? Dan kunnen funcooking relatiegeschenken perfect gecombineerd worden met keuken relatiegeschenken. Ook deze relatiegeschenken kunnen bedrukt worden.

Vragen?

Heb je nog vragen over funcooking relatiegeschenken bedrukken? Laat het ons weten. Wij staan je graag te woord en vinden persoonlijk contact belangrijk. Op de contactpagina kan je onze contactgegevens vinden. Daarnaast kan je onze algemene voorwaarden ook online vinden.

Laden...