Kookwekkers bedrukken

Het leven is tegenwoordig drukker dan ooit. Voor koken is soms weinig tijd en tijdens het koken is de aandacht niet altijd volledig op die taak gericht. De tv staat aan, de telefoon gaat, iemand belt aan, de kinderen hebben aandacht nodig en ga zo maar door. Met al die drukte kan het wel eens gebeuren dat je de tijd vergeet. Voor je het door hebt, brandt het vlees aan of koken de aardappelen over. Gelukkig bestaan er kookwekkers. Met een kookwekker weet je precies wanneer de pannen van het vuur moeten. Kookwekkers zijn onmisbaar in elke keuken en perfect als relatiegeschenk. Want bij ons laat je kookwekkers bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

6 artikelen

6 artikelen

Kookwekkers bedrukken met logo

Hierboven vind je een uitgebreid assortiment aan kookwekkers. Wij hebben zowel klassieke eivormige kookwerkers als moderne kookwekkers met een strak design. Een echte aanrader is de kookwekker met magneet, die aan de koelkast bevestigd kan worden. De kookwekkers van Stravers Promotions zijn in vele kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar en alle kookwekkers bedrukken we met logo, slogan of bedrijfsnaam. De kleur van de bedrukking kan geheel worden aangepast aan de stijl van je bedrijf.

Een kookwekker bedrukken met logo is een nuttig relatiegeschenk en een uitstekende manier om je naamsbekendheid te vergroten. Met bedrukte kookwekkers als premium zal je bedrijf in vele keukens te zien zijn. Vooral op evenementen als huishoudbeurzen en woonbeurzen zijn kookwekkers ideaal als promotiemiddel.

Kookwekkers bedrukken in eigen drukkerij

De kookwekkers van Stravers Promotions zijn voordelig in aanschaf en van de hoogste kwaliteit. De kookwekkers bedrukken we in onze eigen drukkerij. Als relatiegeschenk of premium zijn kookwekkers een verrassende, voordelige en nuttige keuze. Een kookwekker mag in geen enkele keuken ontbreken. Bestel vandaag nog bedrukte kookwekkers bij Stravers Promotions of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan.

Voor vragen over kookwekkers bedrukken, kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over de materialen en de druktechnieken die wij in eigen huis hebben.

Laden...