Bestek bedrukken

Bestek bedrukken voor promotionele doeleinden? Dat doe je voordelig en snel bij Stravers Promotions. Als een pizzames of saladebestek goed bij de activiteiten van je bedrijf past, dan zijn het leuke weggevertjes voor je klanten. Laat bestek bedrukken voordelig en snel met jouw bedrijfsnaam of logo en geef ze weg tijdens promotiecampagnes of spaaracties.

Artikelen 1-12 van 26

Bestek bedrukken met logo

Messen en ander soort bestek zijn ook zeer geschikt om je waardering uit te drukken voor medewerkers en zakelijke relaties. Geef ze een fraai stuk bestek cadeau in de kersttijd of op een ander moment waarop je ze in het zonnetje zet. De roestvrijstalen messen uit onze collectie zijn modern vormgegeven en praktisch in het gebruik; een geschenk waarmee je alle kanten uit kunt. En denk eraan: staal staat voor duurzaamheid. Je relaties zullen er jarenlang plezier van hebben.

Bestek bedrukken als relatiegeschenk

De collectie van Stravers Promotions biedt de mogelijkheid om jouw cadeau precies zo in te vullen zoals je dat zelf wilt. Kies uit meer dan dertig soorten messensets en accessoires. Maak je keuze uit onze uitgebreide messenblokken, van 2-delige tot wel 6-delige sets. Hiermee staat je relaties niks meer in de weg om de heerlijkste gerechten te bereiden.

Het bestek bedrukken met je bedrijfsnaam of logo is bijna altijd mogelijk, dit is afhankelijk van het materiaalsoort van het product. Een mooie oplossing is een bedrukking op het hout van het messenblok. Vraag naar de mogelijkheden bij ons verkoopteam, die jou graag van kundig advies voorzien. Tevens kun je met vragen over bestek bedrukken bij hen terecht.

Bestel nu bestek of andere relatiegeschenken bij Stravers Promotions! Wij staan voor een snelle, secure en voordelige levering van jouw promotiemateriaal. Neem contact op via telefoonnummer 0315-632515 of via de website voor een offerte op maat.

Laden...

Laden...