Relatiegeschenken voor Auto en Veiligheid bedrukken

Binnen Nederland is de auto de meest handige manier om je te verplaatsen van A naar B en bijna iedereen heeft er één. Een auto is het meest populaire vervoermiddel van en naar het werk. Een groot voordeel van de auto is de flexibiliteit. De auto maakt het gemakkelijk om te reizen. Zo hoef je je bijvoorbeeld niet bezig te houden met de vertrektijden van het openbaar vervoer. Daarnaast zijn de prijzen van het openbaar vervoer de afgelopen jaren behoorlijk gestegen.

Hoe veiliger je auto, hoe beter. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor passagiers en andere weggebruikers. Er is inmiddels veel verbeterd aan de veiligheid van auto’s, maar je kan hieraan ook zelf je steentje bijdragen. Een 47-delige auto eerste hulpset, een noodhamer of een veiligheidszaklamp zijn belangrijke veiligheidsartikelen die eigenlijk elke autobezitter in zijn auto moet hebben.

Naast veiligheidsartikelen voor in de auto zijn er ook andere praktische auto gerelateerde relatiegeschenken die functioneel zijn onder autobezitters. Denk maar eens aan ijskrabbers voor het krabben van de bevroren autoruit of een rijbewijsetui om je autopapieren netjes in op te bergen. Verder is de veiligheid voor passagiers en bestuurder belangrijk en ook daar hebben wij passende oplossingen voor. Wij bieden een ruim assortiment relatiegeschenken voor de autobranche. Van veiligheidsvest tot veiligheidshamer en alle relatiegeschenken voor Auto en Veiligheid bedrukken we met jouw logo.

Indien je nog vragen hebt over relatiegeschenken voor Auto en Veiligheid bedrukken kun je contact opnemen met onze specialisten. Zij vertellen je alles over de materialen en druktechnieken die wij in huis hebben. Heb je al een keuze kunnen maken? Wacht dan niet langer er bestel direct online. Je kan ook contact met ons opnemen. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

51 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Veiligheidsvest
  Vanaf € 2,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,69
  Bij 800 stuks
 2. IJskrabber Arctic
  Vanaf € 0,56 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,37
  Bij 2400 stuks
 3. 360 universele telefoon houder
  Vanaf € 4,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,46
  Bij 1000 stuks
 4. Parkeerschijf 2-in-1 Europa
  Vanaf € 0,94 p/st bij 300 stuks
  Vanaf € 0,79
  Bij 5500 stuks
 5. Universele auto telefoon houder
  Vanaf € 3,29 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,76
  Bij 2500 stuks
 6. Auto zonnescherm Protect
  Vanaf € 1,40 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,81
  Bij 2500 stuks
 7. Veiligheidszaklamp met noodhamer
  Vanaf € 13,08 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 8,76
  Bij 250 stuks
 8. Universele telefoonhouder
  Vanaf € 5,43 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 4,55
  Bij 1000 stuks
 9. 47-delige auto Eerste Hulpset
  Vanaf € 28,22 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 19,05
  Bij 250 stuks
 10. Kinder veiligheidshesje
  Vanaf € 1,82 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,35
  Bij 2500 stuks
 11. Auto zonnescherm Shine
  Vanaf € 1,82 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,35
  Bij 2500 stuks
 12. Ijskrabber Dasha
  Vanaf € 1,85 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,96
  Bij 2500 stuks

51 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Relatiegeschenken voor Auto en Veiligheid bedrukken

Deel relatiegeschenken voor auto en veiligheid uit aan jouw relaties, klanten en collega's. Zo laat je blijken dat je geeft om hun veiligheid. Heb je een autobedrijf en wil je een grote doelgroep aanspreken? Zet dan bedrukte relatiegeschenken voor auto en veiligheid in. Geef ze aan bezoekers die een kijkje komen nemen in je showroom. Zo zullen ze herinnerd blijven aan je autobedrijf en wie weet bestellen ze binnenkort hun droomauto bij jou. Relatiegeschenken voor auto en veiligheid bedrukken vergroot de naamsbekendheid en zorgt voor klantenbinding. Relatiegeschenken voor auto en veiligheid bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we goedkoop en snel leveren.

Eén van onze populaire auto accessoires is de USB-oplader auto . Draadloze opladers komen altijd van pas. Met een usb auto oplader kan je je smartphone eenvoudig opladen in de auto waardoor je nooit meer een lege telefoon hebt. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze usb auto opladers kunnen bedrukt worden met naam, logo of tekst. Gaat je voorkeur uit naar een kleur opdruk? Dat is mogelijk middels de druktechniek tampondruk. Wil je deze auto opladers bestellen? Wij hanteren een minimale afname van 100 stuks.

Voor het bestellen van een kleine oplage kan je contact met ons opnemen of via de website de prijs aanvragen. Als je dan toch je smartphone aan het opladen bent, komen telefoon accessoires zoals een smartphone houder goed van pas. Auto artikelen zijn populaire relatiegeschenken. Al onze relatiegeschenken voor auto en veiligheid bedrukken we. Een bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Wij bedrukken geheel naar wens. Auto en veiligheidsartikelen als relatiegeschenken bedrukken we en zijn daarnaast snel leverbaar.

Gratis digitale drukproef

Voordat we auto relatiegeschenken bedrukken, zullen we een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met daarop het gekozen logo. Zo krijg je een logo preview te zien. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Na jouw akkoord zullen we de originele relatiegeschenken laten bedrukken met logo.

Andere auto- en veiligheid gerelateerde relatiegeschenken zijn bandenspanningsmeters, ijskrabber handschoenen en parkeerschijven. Ook opvouwbare parpalu’s en opvouwbare bidons kunnen in de auto meegenomen worden en in de vrije tijd gebruikt worden.

Contact

Wil je graag persoonlijk advies? Wil je een gratis sample aanvragen? Of heb je andere vragen? Wij helpen je graag en vinden persoonlijk contact belangrijk. Op onze website vind je de algemene voorwaarden. Je kan gerust contact opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0315-632515.