IJskrabbers bedrukken

De winter is een tijd van gezelligheid, van knusse winteravonden met de familie. Als het buiten koud is en vriest, is het heerlijk om binnen te blijven en spelletjes te spelen met een mok warme chocomel. Helaas heeft de winter ook minder leuke kanten…

Oplopende volgorde

9 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  IJskrabber Arctic
  Vanaf € 0,69 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,48
  Bij 2500 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  IJskrabber handschoen
  Vanaf € 1,29 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,07
  Bij 2500 stuks
 3. IJskrabber Dasha
  Vanaf € 1,44 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,20
  Bij 1000 stuks
 4. IJskrabber
  Vanaf € 1,00 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,79
  Bij 2500 stuks
 5. IJskrabber Feniok
  Vanaf € 0,52 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41
  Bij 5000 stuks
 6. IJskrabber en sneeuwborstel
  Vanaf € 7,17 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,25
  Bij 500 stuks
 7. IJskrabber Clean
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,33
  Bij 5000 stuks
 8. Bamboe ijskrabber Scratchy
  Vanaf € 1,41 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,17
  Bij 1000 stuks
 9. IJskrabber Jade
  Vanaf € 2,08 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,65
  Bij 1000 stuks

9 artikelen

IJskrabbers bedrukken met logo

Zo kan het gaan vriezen en sneeuwen. Sneeuw is natuurlijk leuk met kerst of op andere vrije dagen. Kinderen kunnen dan lekker naar buiten gaan en mooie sneeuwpoppen maken. Op werkdagen, waarop de meeste mensen met de auto op pad moeten, is sneeuw echter minder leuk. IJs op de ruiten is een bekend probleem voor iedereen die een auto bezit. Je komt ’s ochtends vroeg buiten - nog niet helemaal wakker - maar klaar voor de nieuwe werkdag. En dan blijken de autoruiten vol ijs te zitten. Dat betekent natuurlijk ijskrabben! In ons assortiment vind je tal van ijskrabbers die wij geheel naar wens bedrukken met logo of bedrijfsnaam. IJskrabbers bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij.

IJskrabbers bedrukken als relatiegeschenk

Gelukkig heeft Stravers Promotions een uitgebreid assortiment aan ijskrabbers. We bieden verschillende ijskrabbers aan, van krabbers met en zonder handvat tot krabbers met een warme, comfortabele handschoen. Alle ijskrabbers bedrukken wij met een reclametekst of logo. Dat maakt ijskrabbers een prima relatiegeschenk. Met bedrukte ijskrabbers kun je op een simpele manier reclame maken voor jouw bedrijf.

IJskrabbers zijn ook erg leuk om weg te geven in combinatie met andere producten voor in de auto. Denk aan:

 • Noodhamer
 • Parkeerschijf
 • Veiligheidsvest

IJskrabbers bedrukken voor kerst

Laat je ijskrabbers bedrukken met logo in combinatie met de bovenstaande artikelen dan zou je een kerstpakket samen kunnen stellen. Voor autogarages zijn dit bijvoorbeeld geschikte artikelen voor in een kerstpakket. Met deze nuttige producten kun je iedereen wel blij maken.

Met een ijskrabber zorg je ervoor dat de werknemers, relaties en klanten goed voorbereid zijn op de winter. Dat is zowel in jouw als in hun voordeel. Heb je nog vragen over ijskrabbers bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten. Bij bestelling of een aanvraag van ijskrabbers ontvang je altijd een gratis drukproef, dit is een schets waarop jij jouw logo ziet op de gekozen ijskrabber. Zo zal je nooit voor verrassingen komen te staan. Laat vandaag nog ijskrabbers bedrukken met logo of bedrijfsnaam!