Veiligheidsvesten bedrukken

De donkerste weken van het jaar zijn gezellig, maar er zullen ook een paar maatregelen getroffen moeten worden. Als je binnen bij de open haard zit, is dat natuurlijk alleen maar gezellig. Maar als de honden uitgelaten moeten worden, komt het wat minder goed uit. Of wat als de kinderen door het donker naar school moeten fietsen? Trek een veiligheidsvest aan zodat je altijd zichtbaar bent! Bekommer jij je als bedrijf om de veiligheid van jouw relaties, klanten en collega's? Laat dan veiligheidsvesten bedrukken met logo en bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

8 artikelen

 1. Veiligheidsvest | Populair
  Vanaf € 2,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,32
  Bij 500 stuks
 2. Veiligheidshesje met V-hals kids
  Vanaf € 2,09 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,66
  Bij 1000 stuks
 3. Beoordeling:
  100%
  Kinder veiligheidshesje
  Vanaf € 2,22 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,76
  Bij 1000 stuks
 4. RFX™ See-me veiligheidsvest professioneel gebruik
  Vanaf € 4,10 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,25
  Bij 500 stuks
 5. Reflectievest Visible
  Vanaf € 8,40 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,66
  Bij 250 stuks
 6. Kinder veiligheidsvest
  Vanaf € 2,23 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,77
  Bij 1000 stuks
 7. RFX™ Watch-out veiligheidsvest professioneel gebruik
  Vanaf € 5,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,39
  Bij 500 stuks
 8. Verstelbare reflectieband
  Vanaf € 13,57 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,35
  Bij 250 stuks

8 artikelen

Veiligheidsvesten bedrukken met logo

Het is heel belangrijk om goed zichtbaar te zijn, aangezien de meeste ongelukken in de winterse tijd van het jaar gebeuren. Vaak door een combinatie van slecht licht en slecht zicht. Gelukkig zijn er voor deze situaties veiligheidsvesten bedacht. Met een veiligheidsvest kan iedereen met een gerust hart de straat op wanneer de zon al verdwenen is. Op die manier kun je best nog even een wandeling door de sneeuw maken, zonder je zorgen te hoeven maken om je veiligheid. En omdat je het beste voor hebt met je kind, zijn er ook speciale veiligheidsvesten voor kinderen.

Naast veiligheidsvesten bedrukken we tal van veiligheidsartikelen:

Veiligheidsvesten bedrukken als relatiegeschenk

Al deze dingen bij elkaar maken een veiligheidsvest een ideaal relatiegeschenk. Daarbij komt dat je bij Stravers Promotions jouw logo, bedrijfsnaam of tekst op het vest kunt laten drukken, zodat je relaties iets hebben wat hen herinnert aan de goede samenwerking. Aangezien deze donkere periode ieder jaar weer terugkomt, is een veiligheidsvest ook iets wat ieder jaar weer tevoorschijn gehaald wordt.

Iedere keer als iemand met jouw bedrukte veiligheidsvest aan over straat fietst en verlicht wordt door een voorbijrijdende auto, wordt de naam van het bedrijf zichtbaar. Je laat zien waar je voor staat en dat veiligheid voor jou belangrijk is. Betere reclame kun je je haast niet wensen. Heb je nog vragen over veiligheidsvesten bedrukken? Neem dan contact op met onze medewerkers.