Rijbewijsetuis bedrukken

Je zit achter het stuur van de auto als je in de spiegels een politieauto ziet opdoemen. Een snelle blik op de snelheidsmeter, netjes aan de kant stoppen en het raampje naar beneden. Je reed niet te hard en je bent gestopt voor het rode licht, maar toch is er altijd die angst dat je toch iets door de vingers hebt gezien. De agent vraagt om je papieren. Deze zitten uiteraard netjes in jouw rijbewijsetui. Laat rijbewijsetuis bedrukken met logo of bedrijfsnaam en vergroot je naamsbekendheid.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Anti-skimming paspoort etui
    Vanaf € 3,83 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 3,04
    Bij 1000 stuks

1 artikel

Rijbewijsetuis bedrukken met logo

De rijbewijsetuis zijn een perfect relatiegeschenk voor autogarages of verkopers. Naast rijbewijsetuis bedrukken we meer auto-gerelateerde geschenken, namelijk:

Rijbewijsetuis bedrukken in eigen drukkerij

Rijbewijsetuis bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we lage prijzen garanderen en snel leveren. Wanneer je rijbewijsetuis wil laten bedrukken bij Stravers Promotions ontvang je altijd vooraf een gratis drukvoorstel. Dit is een schets van jouw logo op de etui. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Na akkoord van jou starten onze drukkers het drukproces in onze moderne drukkerij.

Heb je nog vragen over rijbewijsetuis bedrukken? Geen probleem! Onze medewerkers staan je tijdens werktijden te woord en kunnen je alles vertellen over onze druktechnieken en materialen. Bel: 0315-632515 voor meer informatie. Heb je al een keuze gemaakt dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen via de webshop, of direct bestellen. Bestel je liever telefonisch, neem dan tevens contact op met het voorgaande of bovenstaande nummer.