Parkeerschijven bedrukken

Iedereen die een auto in bezit heeft, weet dat er altijd een hoop extra artikelen zijn die moeten worden aangeschaft. Denk bijvoorbeeld aan een noodhamer, gevarendriehoek en een verbandtrommel voor in geval van nood. Daarnaast is een veiligheidsvestje vaak verplicht in het buitenland. Maar ook simpelere artikelen, zoals een parkeerschijf, zijn erg handig om in de auto te hebben. Bij Stravers Promotions laat je parkeerschijven bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Zo vergroot jij jouw naamsbekendheid, want iedere keer wanneer de parkeerschijf wordt gebruikt komt jouw logo in zicht.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. IJskrabber/parkeerkaart
  Vanaf € 0,90 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,71
  Bij 2500 stuks
 2. Blauwe parkeerschijf
  Vanaf € 1,13 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,70
  Bij 2500 stuks
 3. Spot 5-in-1 parkeerschijf
  Vanaf € 1,11 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,89
  Bij 2500 stuks
 4. Parkeerkaart van PVC
  Vanaf € 0,66 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,52
  Bij 5000 stuks
 5. Parkeerschijf 2-in-1 Europa
  Vanaf € 1,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,00
  Bij 1000 stuks
 6. Parkeer- en oplaadschijf Nederland
  Vanaf € 2,23 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,77
  Bij 1000 stuks

6 artikelen

Parkeerschijven bedrukken met logo

Parkeren is in ons kleine, volle landje vaak lastig. Wanneer men bijvoorbeeld een dagje gaat shoppen in een leuke stad en je bent met de auto, is een goede parkeerplek zoeken meestal een hele klus. Dit zal veel mensen vast bekend in de oren klinken. Te weinig parkeerplaatsen is een veelvoorkomend probleem, net als een gebrek aan een parkeergarage. Is er wel plek om te parkeren, dan is het vaak maar voor een bepaald aantal uur of onwaarschijnlijk duur.

Parkeerschijven bedrukken als relatiegeschenk

Wanneer er op een parkeerplaats maar voor een bepaalde tijd geparkeerd mag worden, moet dat vaak aangegeven worden met een parkeerschijf. Op een dergelijke schijf kun je als automobilist aangeven hoe laat je de auto hebt neergezet. Er kan zo gecontroleerd worden hoe lang je al parkeert en als de maximale tijd overschreden is, kun je helaas rekenen op een fikse boete. In ons assortiment beschikken we over tal van parkeerschijven. 

Zonder parkeerschijf is een boete helemaal onvermijdelijk. Het is dus zeker aan te raden dit artikel aan te schaffen, je kunt dan overal met de auto terecht. Een bijkomend voordeel is dat deze parkeerschijven in verschillende Europese landen te gebruiken zijn en aan de regels voldoen. Je kunt het dan ook niet alleen in Nederland, maar ook op vakantie gebruiken. Handig om jouw naamsbekendheid te vergroten bij jouw relaties, klanten of collega's!

Parkeerschijven bedrukken voor naamsbekendheid

Parkeerschijven zijn voor een bedrijf een uitstekende manier om de naamsbekendheid te vergroten. Je kunt de parkeerschijf als promotiemateriaal uitdelen, bijvoorbeeld als kleinigheidje voor je klanten. Het is een simpel artikel, maar zal beslist gebruikt worden door de ontvanger. Parkeerschijven bedrukken we met elke gewenste tekst en natuurlijk ook met een logo.

Heb je al een keuze kunnen maken voor een parkeerschijf of heb je nog vragen over parkeerschijven bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de materialen en de druktechnieken die we hanteren bij parkeerschijven bedrukken. Twijfel niet langer en bel: 0315-632515.