Veiligheidsartikelen voor de auto bedrukken

Met onze prachtige bolides, reizen we niet alleen van en naar ons werk, maar brengen we ook de kinderen naar school. We pakken de auto om nog snel een pak melk te gaan kopen bij de supermarkt en om – bepakt en bezakt – met het hele gezin naar Frankrijk te rijden. De auto is niet zomaar een gebruiksvoorwerp, maar is een verlengstuk van onszelf geworden. Het aantal auto's op de weg is de laatste tien jaar bovendien fors toegenomen. Er rijden op dit moment maar liefst één miljoen auto's méér rond in Nederland dan in 2002! Een geschenk voor in de auto voor jouw relaties, klanten of collega's is daarom een sterke zet!

Oplopende volgorde

8 artikelen

 1. ABS telefoonhouder voor in de auto
  Vanaf € 1,09 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,88
  Bij 2500 stuks
 2. Noodhamer 3-1 Resq
  Vanaf € 2,72 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,32
  Bij 500 stuks
 3. Auto alarmlamp met LED licht 5Lights
  Vanaf € 5,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,09
  Bij 500 stuks
 4. Bandenspanningsmeter digitaal
  Vanaf € 11,47 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 9,22
  Bij 500 stuks
 5. Veiligheidszaklamp met noodhamer
  Vanaf € 12,05 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,95
  Bij 250 stuks
 6. 3-in-1 bamboe noodhamer
  Vanaf € 9,13 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,24
  Bij 250 stuks
 7. RFX™ Watch-out veiligheidsvest professioneel gebruik
  Vanaf € 5,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,39
  Bij 500 stuks
 8. RFX™ See-me veiligheidsvest professioneel gebruik
  Vanaf € 4,10 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,25
  Bij 500 stuks

8 artikelen

Veiligheidsartikelen voor de auto bedrukken met logo

De auto is al lang niet meer weg te denken uit het leven van de moderne mens. Reden genoeg om ons met de autoveiligheid bezig te houden dus. We beschikken over een ruim assortiment veiligheidsartikelen voor de auto. Denk hierbij aan:

 • Bandenmeter
 • Veiligheidszaklamp met noodhamer
 • Alcoholtester aan sleutelhanger

Veiligheidsartikelen voor de auto bedrukken als relatiegeschenk

Hoe drukker het verkeer wordt, des te meer oplettendheid er van de bestuurder gevraagd wordt. Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Hoewel de gemiddelde auto vandaag de dag aan hoge veiligheidseisen moet voldoen, kun je zelf ook al een hoop doen om autorijden zo veilig mogelijk te maken. Stravers Promotions kan je hierbij helpen! Wij hebben de beste, meest handige tools geselecteerd om de werknemers en relaties zo veilig mogelijk de weg op te laten gaan. Veiligheidsartikelen voor de auto bedrukken we allemaal voor jou met bijvoorbeeld je logo. Denk bijvoorbeeld aan een oerdegelijke alarmlamp, een hypermoderne digitale bandenspanningsmeter of een multifunctionele veiligheidslamp.

Door al deze onmisbare veiligheidsartikelen met logo te laten bedrukken zal jouw bedrijf geassocieerd worden met bewuste keuzes, veiligheid en een stukje zorgzaamheid. Meewerken aan een veiliger verkeer én ondertussen reclame maken voor je bedrijf, een mooie combinatie dus. Veiligheidsartikelen voor de auto bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we erg snel en goedkoop leveren.

Wanneer je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een bedrukt relatiegeschenk of nog vragen hebt over veiligheidsartikelen voor de auto bedrukken, dan helpt onze klantenservice je graag verder. Bel ons op 0315-632515.