Woonaccessoires bedrukken

Bij sfeer en interieur mogen woonaccessoires uiteraard niet ontbreken. Fotolijsten, kaarsen en sfeerlampen voorzien jouw kantoor of kamer van de nodige gezelligheid, maar woonaccessoires dragen ook hun steentje bij. Met deze producten maak je de inrichting helemaal af! Vergroot jouw naamsbekendheid en laat woonaccessoires bedrukken met logo of (promotionele) tekst - helemaal naar jouw wens.

Oplopende volgorde

17 resultaten

Pagina
 1. Wereldkaart Traveler
  Vanaf € 4,76 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,38
  Bij 500 stuks
 2. Zandloper Desert
  Vanaf € 4,69 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,62
  Bij 500 stuks
 3. Fotolijst
  Vanaf € 4,58 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,10
  Bij 500 stuks
 4. Bamboe fotolijst met weerstation
  Vanaf € 13,47 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,99
  Bij 250 stuks
 5. Ukiyo Aware geweven deken 130x150cm
  Vanaf € 32,17 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 23,54
  Bij 100 stuks

17 resultaten

Pagina

Woonaccessoires bedrukken met logo

Het grote voordeel van woonaccessoires? Je kunt ze vrijwel overal kwijt... Is het niet als sfeerverhogend product op een bureau, dan is de vensterbank - mooi in het zicht! - een prima oplossing. Bedrukte woonaccessoires vormen het ideale relatiegeschenk voor bedrijven die een link hebben met wooninrichting. Doordat we beschikken over een eigen drukkerij kunnen we de woonaccessoires met tekst of logo snel leveren. Een origineel woonaccessoires is toch wel de: The Cinema lightbox, een modern artikel om aan jouw relaties te geven. Laat je boodschap zien!

Woonaccessoires bedrukken van topkwaliteit

De woonaccessiores bieden we aan tegen een scherpe prijs. Het is mogelijk om een gratis drukproef te ontvangen van het accessoire dat je van logo of tekst wilt voorzien. Daardoor krijg je een goed beeld hoe het relatiegeschenk er uit komt te zien. Ga je akkoord met de drukproef, dan gaan wij voor je aan de slag!