Sfeer en interieurartikelen bedrukken

Iedereen wil zijn huis leuk aankleden. In onze vrije tijd brengen we veel tijd door in de keuken en woonkamer en daarom vinden we het belangrijk dat er een goede sfeer hangt. We maken onze huizen gezelliger door ze, naar onze persoonlijke smaak, in te richten. Een sfeerlamp of leuke woonaccessoire maken je inrichting af. Ook kaarsen zorgen voor een aangename sfeer in huis zoals een geurkaars in een blikje. Kaarsen zorgen voor rust en creëren een gevoel van warmte.

Wil je sfeer en interieurartikelen laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Kies voor onze gezellige sfeer en interieurartikelen.

Artikelen 1-12 van 54

Sfeer en interieurartikelen bedrukken met logo of tekst

Wil jij in het huis van je relaties opvallen? Dat is mogelijk met bedrukte sfeer en interieurartikelen. Laat sfeer en interieurartikelen bedrukken met een logo of tekst. Een bedrukt relatiegeschenk is origineel. Kies het juiste relatiegeschenk voor je relaties. Zo weet je zeker dat het bedrukte relatiegeschenk een goede plek in huis krijgt. Bedrukte relatiegeschenken maken indruk en zorgen voor een betere relatie met de ontvanger. Met een bedrukt sfeer en interieurartikel bind je je relatie nog meer aan je bedrijf of organisatie.

Foto’s in een aluminium fotolijstje zorgen voor leuke herinneringen. Een foto van het gezin, je huisdier of een leuk kiekje met vrienden kan ingelijst worden. Niet alleen thuis, maar ook op het werk is een bedrukt fotolijstje een echte blikvanger. Fotolijstjes zijn populaire producten. Door middel van tampondruk of lasergraveren kunnen we dit product bedrukken. De minimale afname van dit fotolijstje is 50 stuks. Interesse in een kleine oplage bedrukte fotolijstjes? In overleg sturen we je een aangepaste prijsopgave toe.

Veel van onze relatiegeschenken kunnen middels de tampondruk bedrukt worden. Zo kunnen we USB hubs, fiets accessoires, artikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, goedkope pennen en aanstekers bedrukken op deze manier. Jute tassen en paraplus bedrukken we daarentegen op een andere manier, namelijk middels de zeefdrukmethode.

Sfeer en interieurartikelen fleuren elk huis op. Je relaties zullen ontzettend blij zijn wanneer ze bedrukte sfeer en interieurartikelen cadeau krijgen. Stel je voor, jouw bedrukte relatiegeschenk bevindt zich in de woonkamer van je relatie. Elke dag komt of zit je relatie in de woonkamer, wat betekent dat hij of zij elke dag herinnerd wordt aan jouw bedrijf of organisatie. Maar niet alleen je relatie, ook familieleden, vrienden en kennissen zullen het geschenk opmerken tijdens een bezoek.

Gratis digitale drukproef

Heb je interesse in één van onze sfeer en interieurartikelen? Via onze website kan je een offerte aanvragen en je logo aanleveren. Nadat we de aanvraag ontvangen hebben, gaan we aan de slag met de offerte. Ook stellen we een gratis digitale drukproef voor je op. Dit is een ontwerp van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. De digitale drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de sfeer en interieurartikelen bedrukken. Wij beschikken over een eigen drukkerij waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen.

Zorg voor een gezellige sfeer bij je relaties. Op plekken waar veel tijd doorgebracht wordt, is gezelligheid belangrijk. Sfeer en interieurartikelen kunnen bedrukt worden naar wens. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met een naam, logo of tekst. Breng gezelligheid vanuit jouw bedrijf en laat sfeer en interieurartikelen bedrukken. Bedrukte sfeer en interieurartikelen worden door je relatie gewaardeerd. Geef sfeer en interieurartikelen cadeau als relatiegeschenk aan klanten, relaties en collega's. Laat sfeer en interieurartikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam en vergroot je naamsbekendheid. Onder sfeer en interieurartikelen bedrukken bedoelen we fotolijsten, kaarsen, sfeerlampen en woonaccessoires.

Contact

Heb je vragen over sfeer en interieurartikelen bedrukken? Laat het ons weten. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Ook onze andere relatiegeschenken kunnen bedrukt worden, zoals papieren tassen, touchscreen pennen en fleece dekens. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...