Fotolijsten bedrukken

De dierbare momenten worden over het algemeen vastgelegd op de gevoelige plaat. Vervolgens wordt er een fraaie fotolijst aangeschaft die een prominent plekje gaat krijgen in de huiskamer. Met deze wetenschap kan het voor bedrijven en instellingen heel interessant zijn om fotolijsten in te zetten om reclame mee te maken. De fotolijst krijgt immers een mooie en opvallende plek waarbij jouw logo in het oog blijft springen. Een fantastische marketingactie dus. Daarom laat je bij Stravers Promotions geheel naar wens fotolijsten bedrukken.

Oplopende volgorde

1 resultaat

Oplopende volgorde
  1. Fotolijst
    Vanaf € 3,25 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 2,60
    Bij 1000 stuks

1 resultaat

Oplopende volgorde

Fotolijsten bedrukken met logo

Naast fotolijsten bedrukken we ook:

Fotolijsten bedrukken als geschenk

Ook een leuk idee is een bijeenkomst of seminar waarbij de deelnemers gefotografeerd worden en naderhand een fotolijst of fotoalbum krijgen met daarin een foto van de persoon in kwestie. Uiteraard is het wederom verstandig om een bedrijfsnaam of logo op de fotolijsten te laten bedrukken om het verhaal compleet te maken. Fotolijsten bedrukken wij in onze eigen drukkerij.

Fotolijsten worden aan het einde van het jaar het meest verkocht en worden veelal gebruikt als toevoeging in een kerstpakket of als weggevertje door een vertegenwoordiger die de bedrijven bezoekt. Heb je nog vragen over fotolijsten bedrukken? Neem dan contact op metL 0315-632515.