Bestsellers
Geurkaarsje in glas wit
Kaars in blikje met venster geel

Kaarsen bedrukken

Vroeger werden kaarsen gebruikt als lichtbron, nu steken diverse gezinnen regelmatig een kaars aan in de woonkamer om sfeer te creëren om vervolgens gezellig op de bank te gaan zitten of met de familie een spel te gaan spelen. Ook als relatiegeschenk worden kaarsen steeds vaker gebruikt om relaties een “gevoel” van warmte over te brengen. Breng dat warme gevoel vanuit jouw bedrijf en laat kaarsen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

4 resultaten

Oplopende volgorde
 1. Geurkaarsje in glas wit
  Geurkaarsje in glas
  Vanaf € 1,72 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,09
  Bij 2500 stuks
 2. Kaars in blikje met venster geel
  Kaars in blikje met venster
  Vanaf € 1,88 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,97
  Bij 2500 stuks
 3. Geurkaars in blikje geel
  Geurkaars in blikje
  Vanaf € 0,50 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,25
  Bij 10000 stuks
 4. Kaars in metalen hartvormige houder rood/zilver
  Kaars in metalen hartvormige houder
  Vanaf € 1,03 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,54
  Bij 2500 stuks

4 resultaten

Oplopende volgorde

Kaarsen bedrukken met logo

Tegenwoordig zijn er kaarsen in alle soorten en maten waarbij de geurkaarsen toch wel aan een opmars bezig zijn. De geurkaarsen zorgen niet alleen voor gezellig licht maar zorgen er ook nog eens voor dat je woning lekker gaat ruiken. Naast kaarsen bedrukken we tal van sfeerverhogende artikelen voor in huis:

Kaarsen bedrukken als relatiegeschenk

Eindejaar zien wij in de verkoop een piek. Kaarsen worden veelvuldig ingezet als toevoeging in een kerstpakket met daarop een boodschap gedrukt. Ook kaarsensets die geleverd worden in een fraaie doos worden in deze periode goed verkocht. Kaarsen bedrukken met logo is daarom een slimme zet of een mooi alternatief als kerstgeschenk!

Als trouwbedankje zijn kaarsen ook prima keuzes. Wij hebben kaarsen in een hartvorm die al leverbaar zijn vanaf kleine aantallen wat een bruiloft, een onvergetelijke dag, helemaal compleet maakt. Indien je nog vragen hebt over kaarsen bedrukken dan kun je altijd terecht bij onze specialisten.