Klokken bedrukken

Tijd is kostbaar. Zowel in financieel opzicht als in persoonlijk opzicht. Mensen willen altijd op de hoogte zijn van de tijd. Waarom? Omdat de hedendaagse maatschappij draait op deadlines en afspraken. Deze zijn allemaal aan tijd gebonden en kunnen dus niet gemist worden. Gelukkig hebben wij van Stravers een ruim assortiment aan klokken waardoor je jouw personeel en zakenrelaties van 'de tijd' kunt voorzien.

Bij Stravers ben je aan het juiste adres wat betreft het bedrukken van klokken. Laat jouw logo stralen op een klok en zorg ervoor dat jouw klokken met logo gezien worden. Want hoe vaak kijken we wel niet op de klok? Interesse in klokken laten bedrukken maar wil je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 43

Goedkoop bedrukte klokken bestellen

We hebben verschillende klokken voor aan de wand, op het bureau of op een nachtkastje. Kleed de muur van je relaties aan met een wandklok. Vrolijk het bureau van je relaties op met bureauklokken. Met een klok op het nachtkastje zorg je ervoor dat je relaties ’s ochtends nooit te laat komen. We willen altijd weten hoe laat het is. Ben ik op tijd voor mijn afspraak? Moet ik al weg? De tijd vliegt, vooral in onze vrije tijd. Een race tegen de klok. Zijn je relaties altijd met de tijd bezig? Kies dan voor klokken als relatiegeschenk zodat ze altijd op tijd zijn.

Niet alleen jij, maar ook je relaties kijken regelmatig op de klok. En dat is niet alleen de klok van je smartphone, maar bijvoorbeeld ook een wandklok of een bureauklok. Klokken worden altijd op een plek neergehangen of neergezet waar ze goed zichtbaar zijn. Dit betekent dat klokken ideaal zijn om te laten bedrukken. Logo klokken vallen op. Wil je van een klok een reclame klok maken? Kies er dan voor om klokken te laten bedrukken. Een analoge klok, tafel klok, ronde wandklok of een bureauklok met temperatuurweergave van hoge kwaliteit worden in eigen drukkerij bedrukt met jouw gewenste logo.

Een van onze digitale klokken is het weerstation Shiny. We kunnen jouw logo of tekst bedrukken op de voorkant van het weerstation. Een exclusief relatiegeschenk voor je exclusieve relaties. De minimale afname is 10 stuks. Liever een kleine oplage goedkope bedrukte weerstations? In overleg sturen we je een aangepaste prijsopgave toe. De klok wordt per stuk met alle zorgvuldigheid bedrukt. Hij wordt per stuk in doos geleverd. Wij hanteren een snelle levertijd.

Ook een wandklok met logo kunnen wij snel leveren. De wijzerplaat is allover te bedrukken naar wens. Onze goedkope klokken bedrukken we in eigen drukkerij. Promoot je bedrijf met bedrukte klokken. Andere relatiegeschenken zoals papieren tassen, trucker caps, sleutelhangers met lampje, activity trackers en pennen bedrukken we ook geheel in jouw huisstijl.

Gratis digitale drukproef

Laat klokken bedrukken met een naam, logo of tekst. Een wandklok is allover te bedrukken, een weerstation wordt vaak aan de boven- of onderkant bedrukt en een bureauklok kan op verschillende manieren bedrukt worden. Naar klokken met opdruk wordt regelmatig gekeken. Op elk moment van de dag worden je relaties herinnerd aan jouw bedrukte klok. Zo zullen ze zowel de klok met foto of logo als jou niet snel vergeten. Bedrukte klokken zijn populaire relatiegeschenken.

Voordat we een klok bedrukken met logo, stellen we een gratis digitale proefdruk op. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met colour bedrukking. De drukproef wordt opgesteld door een van onze grafische vormgevers. Vervolgens sturen we je de drukproef toe. Wij vragen je om de digitale drukproef te controleren en na akkoord zullen we de klokken bedrukken. Onze professionele drukkers met jarenlange ervaring zullen de klokken bedrukken in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij op elk gewenst moment een kwaliteitscontrole uitvoeren. Daarnaast kunnen wij de bedrukte relatiegeschenken snel leveren.

Contact

Heb je vragen over onze goedkope klokken bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...

Laden...