Weerstations bedrukken

Laat je weerstations bedrukken met logo dan beschik je over functionele relatiegeschenken die je een boel kunnen vertellen over de temperatuur, vochtigheid, weersvoorspelling, tijd en datum en in sommige gevallen zelfs over een kalenderfunctie beschikken.

Artikelen 1-12 van 15

Weerstations bedrukken met logo

Kort samengevat is een weerstation een apparaat met interne instrumenten die in staat zijn om de eigenschappen van het weer te meten. Er zijn verschillende typen beschikbaar waarbij de ene versie uitsluitend in de huiskamer te plaatsen is en de andere versie een extra kast heeft die buiten geplaatst kan worden zodat het apparaat in staat is om gegevens uit te wisselen.

Weerstations bedrukken als relatiegeschenk

De weerstations als relatiegeschenk kunnen over het algemeen onder de luxe cadeaus geplaatst worden. Relaties die een weerstation krijgen zoeken dan ook vaak een prominente plek uit binnen de woonkamer of op kantoor, waardoor bedrukte weerstations weer de nodige reclame voor jouw bedrijf zullen maken. De meeste weerstations worden geleverd in een fraaie geschenkverpakking waardoor het geschenk helemaal compleet is.

Een digitale thermometer of een luxe weerstation met een houten behuizing? Wij hebben diverse modellen in ons assortiment waardoor de kans groot is dat je zult vinden wat je zoekt. Goedkope weerstations zijn al vanaf €1,34 per stuk leverbaar. Heb je nog vragen over weerstation bedrukken? Neem dan contact met ons op.

Laden...