Wandklokken bedrukken

Opvallende relatiegeschenken verdienen een prominente plek op kantoor of in de woonkamer. Bedrukte wandklokken zijn van die geschenken die door hun onmisbaarheid een grote kans hebben om een dergelijke plek te verwerven. Ook op de wandklokken van Stravers Relatiegeschenken wordt de tijd weergegeven in seconden, minuten en uren. Daar kun je je klok op gelijk zetten.

4 artikelen

4 artikelen

Wandklokken bedrukken met logo

Slimme marketeers bedenken promotieacties die effect hebben op zowel de korte als de lange termijn waardoor er met enige regelmaat over wandklokken nagedacht wordt. Een wandklok zorgt op korte termijn voor blijdschap bij de ontvanger. Er wordt immers een relatiegeschenk gegeven en daar zijn mensen altijd over te spreken. Op lange termijn zal de wandklok ook effect hebben doordat deze opgehangen wordt in het zicht. Heb je de wandklok laten bedrukken dan is de kans groot dat je logo continu in beeld springt, wat zal resulteren in het vergroten van je naamsbekendheid.

Wandklokken in verschillende varianten

Wandklokken zijn er in kunststof varianten en in metalen varianten. Op zoek naar Arabische of Romeinse cijfers is ook een belangrijke afweging. Ga je liever voor een digitale wandklok dan kunnen wij je hier ook uitstekend mee van dienst zijn. Wandklokken kunnen bedrukt worden op de wijzerplaat of op de kast van de klok. Een voorkeur kun je op eenvoudige wijze uitspreken.

Laden...