Sfeerlampen bedrukken

Een stijlvol interieur is pas echt compleet met één of meerdere sfeerlampen. Dit geldt niet alleen voor huizen maar ook voor kantoren. Immers, ieder bedrijf streeft ernaar een bepaald imago uit te stralen. De decoratie van werkruimtes speelt hierin een grote rol. Daarom worden sfeerlampen niet alleen in de huiselijke sfeer, maar ook in de werksfeer gebruikt. Vergroot je naamsbekendheid en laat sfeerlampen bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. ABS treklamp
  Vanaf € 2,47 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,96
  Bij 1000 stuks
 2. Maan bluetooth speaker met licht
  Vanaf € 20,34 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 16,02
  Bij 100 stuks
 3. Projectielamp zonsondergang Sunset
  Vanaf € 3,58 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,84
  Bij 1000 stuks
 4. Bureaulamp met oplader
  Vanaf € 32,36 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 27,03
  Bij 100 stuks
 5. Bright bureaulamp en organizer met draadloze oplader
  Vanaf € 19,14 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 15,07
  Bij 100 stuks
 6. Nachtlampje draadloze oplader Jupiter
  Vanaf € 11,75 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 9,44
  Bij 500 stuks

6 artikelen

Sfeerlampen bedrukken met logo

Een sfeerlamp is natuurlijk een ideaal relatiegeschenk. Je relaties zullen altijd wel een plek vinden waar de lamp de juiste stemming kan oproepen. Bovendien kun je dit cadeau onderdeel maken van je promotiestrategieën door sfeerlampen te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Zo vergroot je jouw naamsbekendheid en bouw je een goede reputatie op. Deze duurzame vorm van reclame zal ongetwijfeld goed zijn voor het bedrijf. Ben je op zoek naar meer woon-gerelateerde relatiegeschenken? Naast sfeerlampen bedrukken we ook:

 • Weerstations
 • Kaarsen
 • Fotolijsten

Sfeerlampen bedrukken van topkwaliteit

Wil je jouw relaties alleen de mooiste, meest kwalitatieve sfeerlampen geven? Kijk dan eens rond in het aanbod van Stravers Promotions om de sfeerlamp te vinden die het best past bij jouw logo en bedrijfsimago. Sfeerlampen bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we erg snel en goedkoop leveren.

Heb je een leuke sfeerlamp uitgekozen? Dan kun je ervan op aan dat je zakelijke contacten het prachtige relatiegeschenk binnenkort al in ontvangst kunnen nemen. Bij Stravers Promotions mag je namelijk altijd rekenen op een vlekkeloze afhandeling van je bestelling en een uitstekende service. Onze medewerkers van de klantenservice beantwoorden graag je vragen omtrent sfeerlampen bedrukken. Je kunt contact met hen opnemen via 0315-632515.