Weggevertjes bedrukken

Wil je de aandacht van mensen trekken en daarnaast je bedrijf of organisatie promoten? Dan zijn bedrukte weggevertjes ideaal om in te zetten als origineel relatiegeschenk. Weggevertjes zijn altijd leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Door de inzet van deze promotieartikelen kan je mensen kennis laten maken met je merk of bedrijf. Bovendien zijn weggevertjes goedkoop en hierdoor zeer geschikt als je een klein budget hebt. Vaak worden weggevertjes dagelijks gebruikt, waardoor relaties je naam blijven herinneren. Meer informatie over weggevertjes vind je hieronder. Wil je liever persoonlijk advies, bel ons dan op 0315-632515 of mail naar info@stravers.nl.

Artikelen 1-12 van 89

Weggevertjes: krachtige relatiegeschenken

In het assortiment weggevertjes van Stravers vind je aanstekers, fluitjes, spaarpotten en overige giveaways. Deze subcategorieën bevatten tal van relatiegeschenken, zo is er voor elke gelegenheid wel een geschikt relatiegeschenk.

Weggevertjes bedrukken met logo of tekst

Wil je weggevertjes gaan inzetten als relatiegeschenk, dan raden wij aan om ze te laten bedrukken met een persoonlijke boodschap, logo of tekst. Mensen onthouden namelijk van wie ze de bedrukte weggevertjes hebben gekregen. Weggevertjes kunnen bedrukt of gegraveerd worden, afhankelijk van het materiaal van het relatiegeschenk. Op onze website kan je meer informatie vinden over onze druktechnieken. Je kan weggevertjes bedrukken in één of meerdere kleuren. Dit ligt onder andere aan het type relatiegeschenk, het materiaal en de vorm. Wij zullen je altijd vragen om het gewenste logo aan te leveren, zodat onze grafische ontwerpers een gratis digitale drukproef kunnen opstellen. Wanneer je tevreden bent met de drukproef, starten we met het drukproces.

 

Weggevertjes inzetten als relatiegeschenk

Bedrukte weggevertjes met logo of tekst zijn ideaal om in te zetten als cadeau tijdens open dagen, festivals en beurzen. Ook wanneer je een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, kunnen wij de gewenste weggevertjes bedrukken naar wens. Met het grote aantal bezoekers in het achterhoofd laten de bedrukte weggevertjes een goede indruk achter. Weggevertjes bedrukken is ideaal als je een klein budget hebt maar toch een brede doelgroep wilt aanspreken.

Beschik je over een groter budget, dan kan je kiezen om tassen in te zetten als promotiemateriaal. Door het grote drukoppervlak van tassen zijn het zeer geschikte weggevertjes en zo zullen je relaties het bedrijf of de organisatie direct onthouden. Tassen als weggevertjes bedrukken is ook mogelijk. Dit gebeurt in onze eigen drukkerij.

Advies nodig?

Wil je meer advies of heb je vragen omtrent weggevertjes bedrukken, neem dan contact op met onze klantenservice. Stravers is al 35 jaar specialist op het gebied van relatiegeschenken, hierdoor ben je bij ons aan het juiste adres. Geef ons je wensen door aangaande aantallen, kleuren en bedrukking en wij zullen je deskundig adviseren. Wij doen ons best om de bedrukte weggevertjes zo snel mogelijk te leveren. Je kan contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Laden...

Laden...