Weggevertjes bedrukken

Wil je de aandacht van mensen trekken en daarnaast je bedrijf of organisatie promoten? Dan zijn bedrukte weggevertjes ideaal om in te zetten als origineel relatiegeschenk. Weggevertjes zijn altijd leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Door de inzet van deze promotieartikelen kan je mensen kennis laten maken met je merk of bedrijf. Bovendien zijn weggevertjes goedkoop en hierdoor zeer geschikt als je een klein budget hebt. Vaak worden weggevertjes dagelijks gebruikt, waardoor relaties je naam blijven herinneren. Meer informatie over weggevertjes vind je hieronder. Wil je liever persoonlijk advies, bel ons dan op 0315-632515 of mail naar [email protected]

Oplopende volgorde

158 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Aansteker flesopener geel
  Aansteker flesopener
  Vanaf € 0,23 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,17
  Bij 5000 stuks
 2. Elektronische aansteker geel
  Elektronische aansteker
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,28
  Bij 5000 stuks
 3. Unilite aansteker geel
  Unilite aansteker
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,15
  Bij 5000 stuks
 4. Aansteker Lucas rood
  Aansteker Lucas
  Vanaf € 0,46 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,23
  Bij 10000 stuks
 5. Aansteker Bianca geel
  Aansteker Bianca
  Vanaf € 0,47 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,22
  Bij 5000 stuks
 6. Aansteker Ton geel
  Aansteker Ton
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,23
  Bij 5000 stuks
 7. Anti stress vliegtuig Take off grijs/wit
  Anti stress vliegtuig Take off
  Vanaf € 1,22 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,82
  Bij 2500 stuks
 8. Zorr Slide aansteker geel
  Zorr Slide aansteker
  Vanaf € 0,55 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32
  Bij 5000 stuks
 9. Pleisterbox geel
  Pleisterbox
  Vanaf € 0,46 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,20
  Bij 10000 stuks
 10. Kunststof fluitje blauw
  Kunststof fluitje
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,12
  Bij 10000 stuks
 11. Vlaggetjes Medium custom
  Vlaggetjes Medium
  Vanaf € 0,24 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,14
  Bij 5000 stuks
 12. Aansteker Astrid zilver
  Aansteker Astrid
  Vanaf € 0,56 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,26
  Bij 5000 stuks

158 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Weggevertjes: krachtige relatiegeschenken

In het assortiment weggevertjes van Stravers vind je aanstekers, fluitjes, spaarpotten en overige giveaways. Deze subcategorieën bevatten tal van relatiegeschenken, zo is er voor elke gelegenheid wel een geschikt relatiegeschenk.

Weggevertjes bedrukken met logo of tekst

Wil je weggevertjes gaan inzetten als relatiegeschenk, dan raden wij aan om ze te laten bedrukken met een persoonlijke boodschap, logo of tekst. Mensen onthouden namelijk van wie ze de bedrukte weggevertjes hebben gekregen. Weggevertjes kunnen bedrukt of gegraveerd worden, afhankelijk van het materiaal van het relatiegeschenk. Op onze website kan je meer informatie vinden over onze druktechnieken. Je kan weggevertjes bedrukken in één of meerdere kleuren. Dit ligt onder andere aan het type relatiegeschenk, het materiaal en de vorm. Wij zullen je altijd vragen om het gewenste logo aan te leveren, zodat onze grafische ontwerpers een gratis digitale drukproef kunnen opstellen. Wanneer je tevreden bent met de drukproef, starten we met het drukproces.

De aansteker Lucas kan perfect bedrukt worden met logo of tekst, waardoor het een opvallende giveaway wordt. Dit functionele weggevertje wordt bedrukt middels tampondruk. De minimale afname van deze aansteker is 250 stuks. In overleg kan je ook een kleine oplage bestellen. Hoe groter de oplage aan bedrukte weggevertjes, hoe lager de prijs per artikel wordt.

Weggevertjes inzetten als relatiegeschenk

Bedrukte weggevertjes met logo of tekst zijn ideaal om in te zetten als cadeau tijdens open dagen, festivals en beurzen. Ook wanneer je een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, kunnen wij de gewenste weggevertjes bedrukken naar wens. Met het grote aantal bezoekers in het achterhoofd laten de bedrukte weggevertjes een goede indruk achter. Weggevertjes bedrukken is ideaal als je een klein budget hebt maar toch een brede doelgroep wilt aanspreken.

Beschik je over een groter budget, dan kan je kiezen om tassen in te zetten als promotiemateriaal. Door het grote drukoppervlak van tassen zijn het zeer geschikte weggevertjes en zo zullen je relaties het bedrijf of de organisatie direct onthouden. Tassen als weggevertjes bedrukken is ook mogelijk. Dit gebeurt in onze eigen drukkerij.

Advies nodig?

Wil je meer advies of heb je vragen omtrent weggevertjes bedrukken, neem dan contact op met onze klantenservice. Stravers is al 35 jaar specialist op het gebied van relatiegeschenken, hierdoor ben je bij ons aan het juiste adres. Geef ons je wensen door aangaande aantallen, kleuren en bedrukking en wij zullen je deskundig adviseren. Wij doen ons best om de bedrukte weggevertjes zo snel mogelijk te leveren. Je kan contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.