Overige give-aways bedrukken

In onze categorie give-aways vind je handige weggevertjes die dienen als promotioneel artikel. Give-aways zijn vaak kleine betaalbare producten. De bekendste give-aways zijn de aanstekers, sleutelhangers, antistress artikelen en beursartikelen. Maar in de categorie overige give-aways vind je nog meer leuke promotieartikelen. Denk hierbij aan event armbandjes, bierviltjes, vlaggetjes en schoenlepels. Give-aways zijn leuke geschenken voor je werknemers, klanten en zakenrelaties.

Wil je overige give-aways bedrukken en inzetten als relatiegeschenk en heb je ons advies nodig? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

11 artikelen

 1. Siliconen armband Event
  Vanaf € 0,20 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,13
  Bij 10000 stuks
 2. Beoordeling:
  80%
  Event armbandjes (per 10 stuks)
  Vanaf € 0,44 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,31
  Bij 5000 stuks
 3. Vlaggetjes Medium
  Vanaf € 0,26 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,16
  Bij 5000 stuks
 4. Vergrootglas creditcard
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,13
  Bij 10000 stuks
 5. Computer reinigingstool
  Vanaf € 0,66 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,52
  Bij 5000 stuks
 6. Loep Search
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,16
  Bij 10000 stuks
 7. Handtashouder
  Vanaf € 1,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,23
  Bij 1000 stuks
 8. Rozet met speld Moments
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30
  Bij 5000 stuks
 9. Vlaggetjes Large
  Vanaf € 0,33 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,21
  Bij 5000 stuks
 10. Vlaggetjes Small
  Vanaf € 0,27 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,16
  Bij 5000 stuks
 11. Lanyard houten medaille
  Vanaf € 1,09 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,67
  Bij 2500 stuks

11 artikelen

Give-aways bedrukken met logo

De grote bedrijven en organisaties geven veel geld uit aan reclame, zowel op de televisie als op het internet. Niet elk bedrijf heeft zo’n groot budget en zal dus op een andere manier reclame moeten maken. Give-aways zijn een goede uitkomst. Met give-aways breng je je bedrijf of organisatie onder de aandacht. Ze geven je naamsbekendheid een boost en voor je het weet kan jij je klantenbestand uitbreiden. Deze populaire relatiegeschenken kunnen ingezet worden door iedere branche en zijn voor elke doelgroep geschikt.

Ben je een nieuwe marketingactie aan het plannen? Wij bieden give-aways in verschillende prijsklassen zodat er altijd wel een give-away binnen jouw budget past. Wij adviseren altijd om give-aways te laten bedrukken. De reden hiervoor is de promotionele werking van bedrukte give-aways. De overige give-aways bedrukken we naar wens. Give-aways bedrukt met logo of tekst zorgen ervoor dat jij je onderscheidt van de concurrentie. Relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij, zodat we kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren. In onze categorie overige give-aways vind je ook duurzame relatiegeschenken. Een duurzaam product zoals de bloem op solar-energie of de solarbloem waver is ideaal om in te zetten voor bedrijven die zicht richten op het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben je opzoek naar andere duurzame relatiegeschenken? Papieren tassen, jute tassen, eco tassen, eco pennen en een led lampje zijn duurzame producten die zeker gewaardeerd zullen worden door je relatie. Een ander voordeel is dat eco relatiegeschenken bijdragen aan een goede reputatie van je bedrijf of organisatie, een win-winsituatie dus.

Bedrukte give-aways tijdens evenementen

De meeste give-aways worden ingezet tijdens evenementen, beurzen, festivals of tijdens bedrijfsuitjes. Het aanbod van give-aways is groot. Ben jij je bruiloft aan het plannen en opzoek naar een leuke give-away? Wij adviseren bierviltjes. Je kan deze overige give-aways full colour laten bedrukken. Niet alleen tijdens een bruiloft, maar ook bij een bedrijfsborrel, een studentenvereniging of gewoon thuis op de bank komen viltjes goed van pas. Een bedrukte give-away wordt met een glimlach ontvangen.

Niet alleen in ons brede assortiment give-aways, maar ook in de categorie overige give-aways vind je veel verschillende promotieartikelen voor evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een beurs. Tijdens beurzen worden er altijd give-aways ingezet. Dit kan een event armbandje zijn met het logo van de beurs of jouw stand. Of kies voor vlaggetjes. Het zijn eyecatchers op beurzen. Laat je logo of tekst bedrukken op de vlaggetjes en deel ze uit. Vanaf een afstand kunnen de bezoekers je bedrijfsnaam al zien. Ook kunnen vlaggetjes de stand opvrolijken en zo de aandacht van bezoekers trekken.

Een van onze originele give-aways zijn bierviltjes. Dit type relatiegeschenk kan ingezet worden tijdens evenementen, feestjes maar ook gewoon thuis. Bierviltjes zijn goedkope give-aways met een groot bereik. Het gehele bierviltje kan full colour bedrukt worden. De minimale afname van deze leuke give-away is 1000 stuks. Liever een kleine oplage give-aways met logo? Via onze website kan je een offerteaanvraag indienen en wij zullen je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Gratis digitale drukproef

Voordat we de overige give-aways bedrukken met logo, zullen we je eerst een offerte en een gratis digitale drukproef toesturen. Een digitale drukproef is een schets van de give-away met de gewenste kleur opdruk. De digitale drukproef wordt opgesteld door een van onze grafische vormgevers. Op deze manier bieden we je de mogelijkheid om een logo preview te zien. Wij sturen de drukproef naar je toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord zullen we de relatiegeschenken bedrukken. De give-aways worden bedrukt door onze ervaren drukkers in eigen drukkerij.

Contact

Wil je meer informatie over overige give-aways bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Wij helpen je graag en vinden persoonlijk contact belangrijk. Ook wanneer je interesse hebt in onze technologische relatiegeschenken zoals bluetooth speakers, activity trackers, vr brillen en webcam covers geven we je graag advies. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.