Spaarpotten bedrukken

Het spaarvarken is al eeuwenoud. Vroeger werd een vet varken geassocieerd met welvaart, daarom hebben spaarpotten traditioneel de vorm van een varken. De eerste spaarvarkens waren van aardewerk en moesten in z’n geheel kapot worden gemaakt om bij het geld te komen. Tegenwoordig komen spaarpotten in alle vormen, kleuren en materialen voor. Bijkomend voordeel: de spaarpot hoeft niet meer kapot te worden geslagen om bij het geld te komen. In ons uitgebreide assortiment relatiegeschenken tref je een aantal verschillende spaarpotten, van traditionele vormgeving tot zéér originele vormgeving. Laat spaarpotten bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Rubberen spaarpot varken
  Vanaf € 1,50 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,24
  Bij 1000 stuks
 2. Vrolijk spaarvarkentje
  Vanaf € 1,43 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,18
  Bij 1000 stuks
 3. Kunststof spaarvarken
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,99
  Bij 2500 stuks
 4. Bamboe spaarpot piggy
  Vanaf € 1,95 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,55
  Bij 1000 stuks
 5. Spaarpot in de vorm van een huis
  Vanaf € 2,27 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,79
  Bij 1000 stuks
 6. Spaarpot Hippo
  Vanaf € 2,00 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,59
  Bij 1000 stuks

6 artikelen

Spaarpotten bedrukken met logo

Het spaarvarken brengt volgens oude wijsheden geluk. Om die reden wordt een spaarpot vaak met nieuwjaar geschonken of bij een geboorte als geluksbrenger voor de kleine. Maar er zijn meer leuke redenen te bedenken om je klant of relatie een spaarpot te schenken. Onze spaarpot in de vorm van een huis is een leuk relatiegeschenk voor de makelaardij- of hypotheekbranche. Schenk deze spaarpot in de vorm van een huis bijvoorbeeld onder het motto ‘spaar voor je droomhuis’.

Laat spaarpotten bedrukken met een logo, slogan, adresgegevens, telefoonnummer en/of www-adres. Dit doen wij door middel van tampondruk in onze eigen moderne drukkerij. Deze druktechniek is ideaal voor ronde oppervlaktes, zoals de bolle buikjes van de spaarvarkens. Je ontvangt van ons grafisch team altijd een digitaal drukvoorstel ter controle om een foute bedrukking uit te sluiten. Maak keuze uit:

 • Spaarvarkentje bank
 • Kunststof spaarvarken
 • Mini spaarvarken

Spaarpotten bedrukken in eigen drukkerij

Op zoek naar een relatiegeschenk dat origineel, leuk en nuttig is? Dan zijn spaarpotten bedrukken een uitstekende keuze. Een spaarvarken schenk je, met de juiste boodschap, aan jong en oud! Plaats je bestelling eenvoudig via de website of telefonisch bij ons deskundige verkoopteam op 0315-632515. Ontvang je liever eerst een proefexemplaar en/of offerte alvorens je een bestelling plaatst? Laat dit dan aan ons verkoopteam weten. Zij helpen je deskundig verder.