Fluitjes bedrukken

Laat je horen tijdens (sportieve) evenementen en laat fluitjes bedrukken met logo of bedrijfsnaam en deel deze uit aan de bezoekers. Kunststoffen fluitjes bedrukken, inclusief nekkoord, bestel je al voor een paar cent. Een goedkoop promotie artikel dat eenvoudig in grote getale verspreid kan worden op drukbezochte manifestaties. 

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Kunststof fluitje
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,13
  Bij 10000 stuks
 2. Houten treinfluit Silva
  Vanaf € 1,31 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,08
  Bij 2500 stuks

2 artikelen

Fluitjes bedrukken met logo

Een bedrukt fluitje is een leuk weggevertje en zal vooral door de jongsten onder ons zéér gewaardeerd worden. Maar met een leuke, ludieke boodschap zullen ook volwassenen je fluitje met plezier gebruiken tijdens een festiviteit.

Fluitjes bedrukken in eigen drukkerij

Fluitjes bedrukken wij met je eigen logo. Dit gebeurt in onze eigen moderne drukkerij. Je kunt je PMS kleuren doorgeven aan ons grafisch team. Voordat de drukkerij daadwerkelijk begint met het bedrukken van de fluitjes, krijg je uiteraard van ons een digitaal drukvoorstel ter controle per e-mail. Wij bedrukken jouw logo naar wens.

Heb je nog vragen over fluitjes bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over de fluitjes in ons assortiment en over de druktechnieken