Aanstekers bedrukken

Aanstekers bedrukken met logo is al jarenlang extreem populair. Ze worden vaak succesvol ingezet als marketingtool tijdens een promotiecampagne. Met bedrukte aanstekers kun je immers op een makkelijke en goedkope manier werken aan je naamsbekendheid.

12 artikelen

12 artikelen

Aanstekers bedrukken met logo

Aanstekers bedrukken met logo kunnen je naamsbekendheid als een lopend vuurtje verspreiden. Ze gaan vaak van hand tot hand en blijven niet bij hun eerste eigenaar. Hierdoor komt jouw bedrijfsnaam bij meerdere mensen onder de aandacht. Alle aanstekers in ons assortiment zijn te voorzien van een persoonlijke opdruk. Tevens doen ze het goed als weggevertje maar kunnen ook verkocht worden binnen cafetaria's of tankstations. Bedrukte aanstekers zijn tevens een erg praktisch promotiemiddel. Ze worden gebruikt voor het aansteken van kaarsjes, rookwaren of een barbecue, maar ze worden ook regelmatig ingezet als sfeermiddel bij een concert.

Aanstekers bedrukken we geheel naar wens met bedrijfsnaam of logo. Daarnaast kunnen wij aanstekers met logo leveren in kleine aantallen. Doordat wij in eigen huis de aanstekers bedrukken en over een ruime voorraad aanstekers beschikken is zelfs een razendsnelle levering mogelijk, in overleg al in 48 uur! Overleg de mogelijkheden met één van onze specialisten: 0315-632515.

Aanstekers bedrukken in eigen drukkerij

Wij beschikken over alle benodigde druktechnieken en kennis om jouw aanstekers tot in de kleinste details te personaliseren. Enkel zeer ervaren drukkers gaan aan de slag met jouw aanstekers. Naast aanstekers bedrukken we tevens tal van andere premiums, namelijk:

Heb je nog vragen over aanstekers bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Heb je een keuze kunnen maken uit één van de bovenstaande aanstekers! Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat jouw logo bedrukken op de aanstekers.

Laden...