Outdoor en survival relatiegeschenken

Outdoor; heel veel activiteiten spelen zich in het buitenleven af en zijn beter te beleven door goed voorbereid op pad te gaan. Alles omtrent outdoor en survival staat voor avontuur. Ga je survivallen in de wildernis als bedrijfsuitje? Bij survivallen gaat het om het overleven in de natuur. Hiervoor heb je outdoor- en survival-artikelen nodig. Je moet goed voorbereid zijn, aangezien outdoor survivallen allesbehalve makkelijk is en er daarbij gevaarlijke situaties kunnen voorkomen. Zorg bijvoorbeeld voor een kompas om de weg niet kwijt te raken en een survivalset om alle onvoorziene omstandigheden het hoofd te kunnen bieden. Speur met een verrekijker de omgeving af en zet op tijd je tent op voordat het donker is. Outdoor en survival is gegarandeerd buitenplezier. Alle onmisbare outdoor en survival relatiegeschenken vind je in ons brede assortiment.

Karabijnhaken, kompassen, survivalsets, tenten en verrekijkers zijn de essentiële outdoor en survival-relatiegeschenken die je bij ons kan bestellen en laten bedrukken. Bestel je deze luxe relatiegeschenken bij Stravers dan weet je dat je voor kwaliteit kiest. Al onze outdoor en survival relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de bedrukking controleren. Daarnaast kunnen we erg snel en goedkoop leveren. Twijfel niet langer en laat outdoor en survival relatiegeschenken bedrukken bij Stravers Promotions. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 19

Pagina
 1. Beoordeling:
  100%
  Unilite aansteker
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,14
  Bij 10000 stuks
 2. Sleutelhanger kompas
  Vanaf € 0,33 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,25
  Bij 5000 stuks
 3. Aansteker flesopener
  Vanaf € 0,47 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,29
  Bij 5000 stuks
 4. Zorr Slide aansteker
  Vanaf € 0,39 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,29
  Bij 10000 stuks
 5. Kompas Clark
  Vanaf € 0,62 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,49
  Bij 5000 stuks
 6. Drukaansteker
  Vanaf € 0,32 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,25
  Bij 10000 stuks
 7. Musketonhaak
  Vanaf € 0,22 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,15
  Bij 10000 stuks
 8. Aansteker Mundi
  Vanaf € 0,28 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,19
  Bij 10000 stuks
 9. Beoordeling:
  100%
  Sleutelhanger met karabijnhaak
  Vanaf € 0,40 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,28
  Bij 5000 stuks
 10. Kompas Saida
  Vanaf € 5,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,64
  Bij 500 stuks
 11. Prima kwaliteit hangmat
  Vanaf € 18,76 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 14,77
  Bij 100 stuks
 12. Canvas hangmat Hammaca
  Vanaf € 18,36 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 14,45
  Bij 100 stuks

Artikelen 1-12 of 19

Pagina

Outdoor en survival relatiegeschenken bedrukken naar wens

Organiseer je binnenkort een outdoor survival bedrijfsuitje voor alle werknemers? Besteed dan de nodige tijd aan voorbereiding. Het is belangrijk om van tevoren goed uit te zoeken welke artikelen je nodig hebt. Als je op outdoor gaat is het niet alleen belangrijk om outdoor en survival relatiegeschenken mee te nemen, maar denk bijvoorbeeld ook aan fleece kleding en picknick artikelen. Wij adviseren om outdoor en survival promotieartikelen en relatiegeschenken te laten bedrukken met naam, logo of tekst. Bedenk een leuke outdoor activiteit en maak het compleet met outdoor artikelen als origineel relatiegeschenk. Met bedrukte relatiegeschenken zullen werknemers zich sneller aan je bedrijf binden. Niet alleen werknemers, maar ook potentiële klanten zullen de bedrukking herinneren. Op deze manier trek je met populaire relatiegeschenken, bedrukt met logo, de juiste doelgroep aan.

Zet een sleutelhanger met karabijnhaak in als bedrukt outdoor artikel. Karabijnhaken zijn onmisbaar in zowel je vrije tijd als tijdens de outdoor en survival. Laat de artikelen bedrukken met logo, naam of tekst. Doordat je de karabijnhaak als sleutelhanger kan gebruiken, heb je hem altijd bij je. Wil je de karabijnhaak voorzien van je logo of tekst? Dan lasergraveren wij de gewenste bedrukking op de karabijnhaak. De minimale afname van dit relatiegeschenk is 250 stuks. Liever een kleine oplage bestellen? Kies voor de optie offerte aanvraag en wij zullen je een aangepaste prijsopgave toesturen. Een karabijnhaak is een leuk geschenk om te geven én te krijgen. Je relaties zullen het zeker waarderen.

Gratis digitale drukproef

Een gratis digitale drukproef is een schets van het gekozen outdoor en survival relatiegeschenk voorzien van bedrukking. Zo kan je zien hoe het relatiegeschenk met logo eruit komt te zien. De digitale drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij zullen je de drukproef toesturen en vragen om deze goed te controleren. Wil je iets aanpassen? Laat het ons weten en wij zullen de aanpassingen verwerken in de drukproef. Pas na jouw akkoord zullen we de outdoor en survival relatiegeschenken bedrukken. Vervolgens zullen wij de bedrukte outdoor artikelen naar je toesturen. Wij hanteren een snelle levering.

Wanneer je op outdoor gaat is het belangrijk om je goed aan te kleden. Kies voor de juiste kleding tijdens een survivalrun. Ook met outdoor kleding kan je reclame maken voor je bedrijf of organisatie. Laat een fleece jas bedrukken met logo. Fleecejassen, truien en mutsen kunnen ingezet worden als vrije tijd en outdoor relatiegeschenken.

Vragen?

Heb je vragen omtrent outdoor en survival relatiegeschenken bedrukken? Of wil je graag persoonlijk advies? Ons team staat voor je klaar. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en adviseren je graag. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je terug op onze website.