Survivalsets bedrukken

Wil je jouw personeel of klantenbestand uitdagen om wat avontuurlijker te worden? Wil je zien hoe zij functioneren onder wat minder comfortabele omstandigheden waarin zij op zichzelf zijn aangewezen? De survivalsets van Stravers Promotions bieden hiervoor mogelijkheden genoeg! Laat survivalsets bedrukken met logo of bedrijfsnaam en motiveer!

3 artikelen

3 artikelen

Survivalsets bedrukken met logo

Wil je dit jaar eens een ander bedrijfsuitje organiseren dan afgelopen jaren? Laat je creativiteit de vrije loop en verzin een survivaltocht. Ga naar het bos en geef je personeelsleden bepaalde coördinaten van locaties die zij met behulp van een kompas moeten vinden. Eenmaal op die locatie aangekomen, winnen ze een volgend attribuut, zoals een zaklamp bijvoorbeeld. Met die zaklamp moeten zij vervolgens in het bos zoeken naar een reflecterend object (een cd of wat aluminiumfolie) waar het volgende hulpstuk te vinden is. Zo daag je je personeel uit als team te gaan functioneren, actief bezig te zijn en tegelijkertijd van de buitenlucht te genieten. Je kunt het ze zo lastig maken als je zelf wilt!

Survivalsets bedrukken als geschenk

Laat survivalsets bedrukken met logo om na afloop de deelnemers een 'survivaldiploma' cadeau te doen tezamen met een survivalset. Maar ook zonder een avontuurlijk bedrijfsuitje is dit een ideaal relatiegeschenk voor het prikkelen van het personeel of klantenbestand! 

Ook wanneer je zaken doet in het buitenland is dit een prachtig geschenk. In het weekend kun jij – en je personeel – de omgeving in het andere land ontdekken: vogels spotten of gewoon een weekendje de rimboe in en daar survivallen. Met een survivalset – uiteraard bedrukt bij Stravers - ben je gegarandeerd van de basisbenodigdheden om een nieuw avontuur aan te gaan! Dus waar wacht je nog op? Bestel eenvoudig online via onze webshop!

Laden...

Laden...