Karabijnhaken bedrukken

Na een lange en zeer drukke werkweek keer je op vrijdagavond moe maar voldaan huiswaarts. Je stapt in je auto en bereid je voor op een langzame rit vol files. Anderhalf uur later rijd je eindelijk je oprit op. Thuis. Weekend. Je maag knort en je kijkt uit naar een lekkere voedzame maaltijd. Je stapt uit de auto en terwijl je in je zak graait om je sleutelbos te pakken, merk je dat er een aantal sleutels ontbreken. Het dunne, stalen ringetje dat je sleutels bijeenhield is gebroken. Je huissleutel is nergens te bekennen. Een goed begin van het weekend. Voor velen een zeer herkenbaar verhaal: een zoekgeraakte sleutel. Met een oersterke karabijnhaak is dit echter verleden tijd!

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Musketonhaak
  Vanaf € 0,22 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,15
  Bij 10000 stuks
 2. Beoordeling:
  100%
  Sleutelhanger met karabijnhaak
  Vanaf € 0,40 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,28
  Bij 5000 stuks

2 artikelen

Karabijnhaken bedrukken met logo

Karabijnhaken bedrukken we geheel naar wens, met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam. Iedere keer wanneer jij jouw sleutelbos weer pakt krijg je het logo te zien en denk je weer een paar seconden aan het bedrijf. Een perfecte manier van reclame maken! 

Karabijnhaken bedrukken als relatiegeschenk

De sleutel is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Van voordeur tot schuurdeur, van auto tot kluis, de sleutel is een onmisbare uitvinding die we iedere dag gebruiken zonder erbij na te denken. Om ervoor te zorgen dat de sleutels van je relaties voor eens en voor altijd veilig bij elkaar blijven, heeft Stravers Promotions een aantal mooie, onverwoestbare karabijnhaken geselecteerd. Vervaardigd uit de beste materialen, zijn de haken de ideale partners voor alle sleutels. Karabijnhaken bedrukken met logo, het ideale relatiegeschenk natuurlijk!

De handige karabijnhaken zijn bij ons niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren maar ook in luxe varianten. Welke karabijnhaken je ook kiest, wij bedrukken ze met logo zodat je jóuw bedrijf optimaal onder de aandacht kunt brengen. Een klein maar fijn relatiegeschenk waarmee je je kunt onderscheiden!

Karabijnhaken bedrukken in eigen huis

Karabijnhaken bedrukken en graveren we in onze eigen drukkerij. Hier gaan professionele drukkers (na akkoord van de drukproef) aan de slag met jouw haken. Doordat we tal van karabijnhaken op voorraad hebben en dus in eigen huis drukken kunnen we ontzettend goedkoop en snel leveren. Twijfel daarom niet langer en bestel direct online bij Stravers Promotions!

Voor vragen over karabijnhaken bedrukken kun je tijdens kantooruren terecht bij onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de materialen en de druktechnieken die we hanteren.