Kompassen bedrukken

Met een kompas raak je nooit de weg kwijt! Kompassen bedrukken met een fraaie slogan of bedrijfslogo. Waarmee je bedrijf op een originele manier gepresenteerd kan worden naar relaties toe. Welke opdruk heb je in gedachten? Bestel de te bedrukken kompassen eenvoudig online.

3 artikelen

3 artikelen

Kompassen bedrukken met logo

Kompassen worden al eeuwen gebruikt om mee te navigeren waarbij het oudst beschreven kompas zelfs al uit 1117 stamt. Doordat een goed kompas altijd naar het noorden wijst en is voorzien van een kompasroos (360 graden rond), ben je in staat om met enkele coördinaten te bepalen welke positie je aan moet houden om aan te komen op je bestemming. Tegenwoordig zijn kompassen vooral leuk voor survivaltochten en zijn kompassen te bedrukken met een logo om ze vervolgens weg te geven ter promotie van bedrijven of verenigingen. Kompassen bedrukken met logo zijn leuke relatiegeschenken waarmee je origineel voor de dag kunt komen.

Tip: kompassen zijn leuk om weg te geven namens bedrijven uit het noorden van het land. Kompassen wijzen immers altijd naar het noorden waardoor de weg naar je bedrijf eenvoudig te vinden is.

Kompassen bedrukken ter promotie

Promoot jouw bedrijf met stoere outdoor artikelen met logo. Kompassen bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren. Naast bedrukken, graveren we ook kompassen. Het graveren zorgt namelijk voor een stijlvolle uitstraling. Ook dit doen we in eigen huis.

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit ons assortiment dan kun je eenvoudig via de webshop bestellen. Wanneer er nog vragen zijn over kompassen bedrukken dan vernemen we dit graag!

Laden...

Laden...