Gereedschap bedrukken

Een keer iets anders dan traditionele paraplus, reclame pennen, opvouwbare tassen of mokken bedrukken? Kies voor gereedschap. Met gereedschap in huis zijn je relaties goed voorbereid en kunnen dingen snel weer opgelost of gerepareerd worden. Gereedschap mag in geen enkel huishouden ontbreken. Mooi gereedschap voor je relaties is een origineel geschenk welke met enthousiasme wordt ontvangen.

Laat gereedschap bedrukken met jouw logo of tekst. Het bedrukte gereedschap kan voor een lange tijd gebruikt worden. Het zijn populaire relatiegeschenken die geschikt zijn om te laten bedrukken. Niet alleen als bedrukte relatiegeschenken maar ook als give-away doen ze hun werk. Heb je vragen over ons diverse gereedschap? Benieuwd naar de drukmogelijkheden? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 71

Gereedschap bedrukken met logo of tekst

Een multifunctionele tool, roestvrij stalen zakmes, schroevendraaierset met lampje, kunststof hobbymes of de gereedschapsset Paul in aluminium behuizing… al ons gereedschap kan bedrukt worden. Gereedschap bedrukken we naar wens. Gereedschap bedrukt met naam, logo of tekst versterkt de band met je relaties. Heb je een bouw- of klusbedrijf? Dan is gereedschap met logo het ideale relatiegeschenk. Je relaties zullen er regelmatig en jarenlang gebruik van maken. Je relatie zal voor een langere periode je bedrijf herinneren. En niet alleen je relatie, ook vrienden, familie en buren zullen het bedrukte gereedschap zien. Dit vergroot je naamsbekendheid en trekt potentiële klanten aan.

Moeten je relaties regelmatig iets opmeten? De premium rolbandmaat beschikt over een meetlint van vijf meter. Zo kom je nooit tekort als je iets moet opmeten. De rolmaat in de kleur zwart wordt geleverd in een geschenkdoos. Kies voor een bedrukking in max. 4 kleuren. De minimale afname van dit artikel is 50 stuks. Liever een kleine oplage rolbandmaten met logo of opdruk? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

We bieden ook rolmaten aan die automatisch stoppen, zoals de carbon auto stop rolmaat. Hierdoor is hij zeer handig in gebruik. Ook als je opzoek bent naar een rolbandmaat van twee of drie meter ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben rolbandmaten in alle soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Kies voor een bedrukking in full colour zodat de rolbandmaat een echte blikvanger wordt.

Aanleveren logo

Er zijn maar weinig huishoudens waar elk klusje aangepakt is en daarom is het belangrijk om goede gereedschappen voor handen te hebben. Bedenk bijvoorbeeld eens wat er nodig is om een schapje op te hangen. Je wilt het schapje in het midden hebben dus dien je het een en ander op te meten met een rolbandmaat en gebruik je een waterpas om te zorgen dat het recht hangt. Vervolgens dien je het te bevestigen met een schroevendraaier of multitool. Geef daarom als bedrijf jouw relaties een functioneel relatiegeschenk in de vorm van gereedschap voor de klusjes in en om het huis en laat dit gereedschap bedrukken met een logo.

Op zoek naar functionele en originele relatiegeschenken? Kies voor multifunctioneel gereedschap. Bij Stravers vind je een zeer ruim assortiment gereedschappen. Ons assortiment bestaat uit timmermanspotloden, gereedschapsets, hobbymessen, multitools en diverse gereedschappen. Gereedschap kan op elk moment van het jaar als relatiegeschenk ingezet worden. Het wordt vaker gebruikt dan je in eerste instantie misschien denkt. Voor elk klusje vind je bij ons passend gereedschap.

Voordat we gereedschappen bedrukken met logo of tekst, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met de gekozen bedrukking. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord van jouw kant, zullen we de relatiegeschenken bedrukken. Wij bedrukken gereedschap in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen.

Contact

Heb je vragen over gereedschap bedrukken? Neem contact met ons op. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Naast gereedschap kunnen we o.a. ook colour pennen, webcam covers, eco tassen of sleutelhangers bedrukken. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...