Multitools bedrukken

Mensen die graag alles bij de hand willen hebben maar geen behoefte hebben aan een lade vol gereedschap kiezen voor multitools. Multitools bedrukken is een zeer goede optie als relatiegeschenk omdat het staat voor efficiëntie en kwaliteit. Dit zijn eigenschappen die elk bedrijf graag wil uitstralen. Kleine alleskunners voorzien van de meest gangbare gereedschappen die nodig kunnen zijn voor het opknappen van kleine klussen. Multitools bedrukken is ook een prima relatiegeschenk voor bedrijven die te maken hebben met: auto's, fietsen of motoren. Mochten er onverhoopt onderweg problemen ontstaan, dan heb je in ieder geval iets om reparaties mee uit te kunnen voeren.

Artikelen 1-12 van 23

Multitools bedrukken met logo

De gemiddelde multitool beschikt over een groot aantal functies die inzetbaar is tijdens gangbare maar ook onverwachte klussen. Onderweg komt het bijvoorbeeld wel eens voor dat je hoognodig iets moet openen maar niks scherps bij de hand hebt. In dat geval biedt de schaar of het mes van de multitool uitkomst. Ook een schroevendraaier is present, dus schroeven hoeft ook geen probleem te zijn. En wil je onverwacht een fles wijn openen dan is de kurkentrekker of flesopener een instrument dat je verder zal helpen. De meest uitgebreide multitools zijn zelfs uitgevoerd met een zaag waarmee kleine stukken hout netjes afgezaagd kunnen worden. Ook een hamer is aanwezig, zodat spijkers vastgeslagen kunnen worden.

Multitools bedrukken als relatiegeschenk

Als je de multitools sorteert op prijs, dan zie je dat in het algemeen geldt dat hoe duurder de multitool wordt, hoe meer er mee te doen is. In alle gevallen worden de tools bedrukt met behulp van tampondruk. Tampondruk is namelijk geschikt voor kleine, onregelmatig gevormde relatiegeschenken. Heb je een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment multitools? Bestel dan direct online en wij zorgen ervoor dat jouw multitools worden bedrukt met logo! Heb je nog vragen over multitools bedrukken dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten!

Laden...

Laden...