Rolmaten bedrukken

Zijn je relaties échte klussers? Of zijn ze werkzaam in de bouw? Dan mag een rolmaat niet ontbreken. Help je relaties met het bepalen van de juiste afmetingen. Zowel thuis als op een bouwterrein komen rolmaten goed van pas. Werken je relaties dagelijks met rolmaten? Kies er dan voor om rolmaten te laten bedrukken met logo of tekst. Een gepersonaliseerde rolmaat is een origineel relatiegeschenk. Verras je relaties met bedrukte rolmaten. Het zijn functionele geschenken die gebruikt gaan worden. Bij elke meting denkt je relatie aan jouw bedrijf of organisatie. Een rolmaat van 2, 3 of 5 meter; in ons brede assortiment vind je verschillende soorten rolmaten. Heb je vragen over rolmaten bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@stravers.nl of bel naar +31 315-632515.

Artikelen 1-12 van 17

Rolmaten bedrukken met logo of tekst

Iedereen gebruikt in zijn leven een rolmaat. Er kan van alles mee opgemeten worden. Help je relaties om hun werk beter te doen en verras ze met bedrukte rolmaten. Zo help je niet alleen je relaties, maar vergroot je ook je naamsbekendheid. Heb je een eigen bouwbedrijf en wil je je medewerkers verblijden met een mooi en toepasselijk geschenk? Dan is een bedrukte rolmaat een goede keuze. Het drukoppervlak is relatief groot, waardoor jouw reclame-uiting direct opvalt. Een bedrukte rolmaat is een aanwinst voor iedereen.

Moet er veel opgemeten worden? Kies dan voor onze premium rolbandmaat met een meetlint van 5 meter. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte rolmaten bestellen? We kunnen je een aangepaste prijsopgave toesturen. Wij garanderen een snelle levering.

Gratis digitale drukproef

Voordat we de rolmaten bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van de rolmaat met de gewenste bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Na jouw akkoord, zullen we de rolmaten bedrukken. De meeste rolmaten worden middels de tampondruk bedrukt.

Contact

Heb je vragen over rolmaten bedrukken? Laat het ons weten, wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@stravers.nl of bel naar +31 315-632515. Ook voor andere relatiegeschenken, zoals tassen en mokken, ben je bij ons aan het juiste adres. Alle relatiegeschenken bedrukken we naar wens. Op onze website vind je de algemene voorwaarden.

Laden...

Laden...