Timmermanspotloden bedrukken

Vakmensen kunnen niet zonder: het timmermanspotlood. Maar ook voor de enthousiaste klusser is het timmermanspotlood een welkome aanvulling op de gereedschapskist. Het timmermanspotlood onderscheidt zich van een gewoon potlood door dikker, groter en steviger te zijn. Hij moet het immers altijd doen en tegen een stootje kunnen! Daarnaast is het timmermanspotlood herkenbaar aan de handmatig geslepen punt, wat vaak met een mesje gedaan wordt.

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Timmermanspotlood
  Vanaf € 0,18 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,10
  Bij 10000 stuks
 2. Timmermanspotlood Maderos, 14 cm
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,13
  Bij 10000 stuks
 3. Timmermanspotlood 25 cm
  Vanaf € 0,45 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,36
  Bij 5000 stuks

3 artikelen

Timmermanspotloden bedrukken met logo

Heb jij vakmensen in dienst? Geef ze dan eens een professioneel timmermanspotlood, voorzien van jouw bedrijfsnaam. Niet alleen geeft dit een professionele uitstraling, ook geef je jouw mensen zo het beste materiaal om mee te werken. In onze eigen hypermoderne drukkerij kunnen wij de timmermanspotloden bedrukken op een professionele en voordelige manier.

Timmermanspotlood bedrukken als relatiegeschenk

Het timmermanspotlood is daarnaast ook heel geschikt als weggever om je naamsbekendheid te vergroten. Exposeer of presenteer je bijvoorbeeld op een vakbeurs, dan is het bedrukte timmermanspotlood een geschenk bij uitstek als geheugensteuntje voor de bezoekers. Ook als je zelf enkel bezoeker bent, kun je onze bedrukte timmermanspotloden overwegen als opvallend en alternatief visitekaartje. Daarnaast zou je kunnen denken aan het bedrukte timmermanspotlood als aanvulling op een geschenkpakket voor je werknemers: als attent detail tussen andere klusgeschenken bijvoorbeeld. Je kantoorpersoneel zal immers wel eens een klusje moeten opknappen in of rond het huis, dus ook voor hen is het een geschikt geschenk.

Ruime keuze timmermanspotlood bedrukken

Wij bieden de keus uit verschillende potloden in verschillende kleuren. Bijkomend voordeel van dit stevige, degelijke potlood is dat het een stuk breder is dan een gewoon potlood. Dit betekent dat er extra ruimte is voor een opvallende bedrukking van naam en eventueel ook slogan of persoonlijke boodschap. Onze timmermanspotloden zijn uitermate voordelig leverbaar, waardoor je ze gemakkelijk in grote aantallen kunt bestellen en laten bedrukken. 

Wanneer je in één keer een flinke voorraad inslaat, levert dit uiteraard extra voordeel op! Informeer dus naar de mogelijkheden tot bedrukking voor deze praktische en voordelige weggever. Timmermanspotloden bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij snel kunnen schakelen en leveren.