Gereedschapsset bedrukken

Overal moet zo nu en dan wel een klusje gedaan worden waarbij gereedschap vereist is. Het lot wil dat je juist het gereedschap dat je nodig hebt, vaak niet bij de hand hebt. Wil je jouw relaties dat 'leed' besparen? Geef hen dan een bedrukte gereedschapsset cadeau. Gereedschapsets bedrukken we geheel naar wens.

7 artikelen

7 artikelen

Gereedschapsets bedrukken met logo

De te bedrukken gereedschapsets van Stravers Promotions zijn uitgerust met diverse gereedschappen die altijd en overal nuttig zullen zijn. Wanneer je kiest voor een bedrukte gereedschapsset als relatiegeschenk, kies je voor een relatiegeschenk dat veelvuldig gezien zal worden door de ontvangers, jouw relaties dus. Laat daarom de gereedschapsets bedrukken met logo, een ideale manier van reclame maken dus.

Gereedschapsets bedrukken in eigen drukkerij

Alle gereedschapsets bedrukken we in onze eigen drukkerij. In de meeste gevallen zal dat met behulp van tampondruk gebeuren. In een enkel geval zoals bij de gereedschapsset in polyester etui bedrukken wij met behulp van transferdruk of zeefdruk.

Handige tools om met jouw gereedschapset te combineren als giftset voor relaties, klanten of collega's. Laat blijken dat je hen waardeert! Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit ons assortiment bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Indien je nog vragen hebt over gereedschapsets bedrukken neem dan contact op met onze specialisten: 0315-632515.

Laden...