Zakelijke tassen bedrukken

Met zakelijke tassen, ook wel business tassen genoemd, kan je een goede indruk maken op je zakelijke relaties. Een zakelijke tas is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens werkgerelateerde zaken. Met onze business tassen creëer je een professionele uitstraling. Daarnaast zijn ze praktisch en voorzien van verschillende vakken. Onder de zakelijke tassen vind je congrestassen, documententassen, laptoptassen en tablet hoezen. Mensen die dagelijks naar meetings, bijeenkomsten, congressen en beurzen gaan hebben behoefte aan een sterke zakelijke tas.

Wil je zakelijke tassen inzetten als relatiegeschenk maar heb je hulp nodig tijdens het bestellen of heb je andere vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 64

 1. Canvas laptoprugtas 15 inch
  Vanaf € 16,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,49
  Bij 250 stuks
 2. Premium laptoptas RPET
  Vanaf € 14,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,49
  Bij 250 stuks
 3. Beschermhoes laptop 15 inch
  Vanaf € 3,39 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,12
  Bij 500 stuks
 4. Beschermhoes laptop 13 inch
  Vanaf € 3,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,89
  Bij 500 stuks
 5. Documententas Rising Sun
  Vanaf € 3,69 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,93
  Bij 1000 stuks
 6. Beoordeling:
  100%
  Congrestas polyester
  Vanaf € 1,43 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,18
  Bij 1000 stuks
 7. Documententas Amazone
  Vanaf € 4,84 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,89
  Bij 500 stuks
 8. Polyester documententas Leon
  Vanaf € 1,16 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,93
  Bij 2500 stuks
 9. Collegetas
  Vanaf € 4,60 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,78
  Bij 500 stuks
 10. Documententas met penlus
  Vanaf € 1,95 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,55
  Bij 1000 stuks
 11. Beurstas
  Vanaf € 9,09 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,21
  Bij 250 stuks
 12. 15 inch laptoprugzak Vault RFID
  Vanaf € 20,74 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 16,81
  Bij 100 stuks

Artikelen 1-12 of 64

Zakelijke tassen bedrukken met logo of tekst

De een heeft liever een documententas, terwijl de ander meer baat heeft bij een congrestas. Met zakelijke tassen straal je klasse, elegantie en autoriteit uit. Kies de tas die bij jou en je relaties past. Daarnaast moet de tas natuurlijk ook passen bij de dagelijkse werkzaamheden. De meeste zakelijke tassen hebben veel opbergmogelijkheden, zodat er genoeg ruimte is voor een laptop of iPad, mappen en dossiers. Ook hebben de meeste zakelijke tassen een lang hengsel. Dit lange hengsel kan versteld worden.

Er zijn business tassen voor dames en heren. Waar vroeger voornamelijk mannen topbanen hadden, hebben tegenwoordig ook veel vrouwen een belangrijke baan. Ook zij moeten dagelijks een laptop of tablet meenemen naar hun werk. Het is belangrijk dat de zakelijke tas genoeg stevigheid en bescherming biedt. Wij bieden een breed assortiment zakelijke tassen, zodat er altijd een tas bij je mannelijke en vrouwelijke relaties past. Denk ook aan je werknemers want wie weet zijn zij toe aan een nieuwe laptoptas.

Niet alleen zakelijke tassen, maar ook katoenen tassen, papieren tassen, non-woven draagtassen, eco tassen, shopper winkeltassen en premium rugzakken vind je in ons assortiment tassen. Wij adviseren om tassen te laten bedrukken met een naam, logo of tekst. Bedrukte tassen zijn populair, komen overal en worden hierdoor gezien door veel mensen. Dit betekent dat jouw bedrukking opvalt. Tassen zijn populaire relatiegeschenken.

Gratis digitale drukproef

Een gratis digitale drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers voordat we de zakelijke tassen bedrukken. Een digitale drukproef is een schets van relatiegeschenk met logo of tekst. Op deze manier krijg je een logo preview te zien, zodat je weet hoe en waar de bedrukking komt. Op de drukproef worden de pms kleuren van de bedrukking aangegeven. Wij sturen je de drukproef toe en na jouw akkoord zullen we de tasjes bedrukken met een kleur opdruk. De bedrukte tassen worden vanuit onze drukkerij snel geleverd.

Bedrukte zakelijke tassen

Zakelijke tassen kunnen bedrukt worden naar wens met naam, logo of tekst. Bedrukt met logo is een tas zichtbaar zodra je relatie naar zijn of haar werk reist. Een tas bedrukken we in eigen drukkerij. Met tassen kunnen je relaties letterlijk en figuurlijk jouw logo dragen. Tegenwoordig heeft iedereen een laptop, wat betekent dat een laptoptas een gewild relatiegeschenk is. Ook kunnen bedrukte laptoptassen ingezet worden als relatiegeschenk. Ze kunnen uitgedeeld worden aan bezoekers van beurzen, open dagen en evenementen. Op deze manier maak je reclame voor je bedrijf en spreek je potentiële klanten aan. Neem bijvoorbeeld een laptoptas pvc-vrij, deze draagt ook nog eens positief bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een zakelijke tas met logo is een handig relatiegeschenk. De tas is breed inzetbaar, niet alleen naar je werk maar ook tijdens het reizen of in je vrije tijd komt hij goed van pas. Naast belangrijke documenten en je laptop, is er ook genoeg ruimte voor usb sticks, webcam covers, opvouwbare paraplus, activity trackers, een opvouwbare winkeltas en een aantal goedkope pennen. Artikelen waar je misschien zelf niet zo 1-2-3 aan denkt, maar die altijd goed van pas komen. Ook pennen bedrukken we naar wens in eigen drukkerij.

Contact

Heb je vragen over zakelijke tassen bedrukken? Wil je meer weten over onze snelle levering of de algemene voorwaarden? Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord. We vinden persoonlijk contact belangrijk. Wil je daarnaast meer weten over hoe wij andere tassen zoals een katoenen schoudertas, antidiefstal rugzak, nonwoven boodschappentas, jute tassen en schoudertassen bedrukken? Ook dan voorzien we je graag van informatie. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.