Documententassen bedrukken

Wanneer jij of je collega's regelmatig veel belangrijke papieren mee moet nemen naar het werk of tijdens afspraken, dan zijn documententassen ideaal. De tassen zorgen ervoor dat papieren netjes en ongekreukeld bewaard zullen worden. Documenttassen bedrukken met een bedrijfslogo draagt bovendien bij aan een professionele uitstraling. Klanten en relaties zullen dat beslist waarderen!

Artikelen 1-12 van 20

Documententassen bedrukken met logo

Een te volle tas waarin je niets kunt vinden? Veel te veel papieren waardoor het een chaos wordt op kantoor? De perfecte oplossing is een documententas!

Een grote stapel papier op het bureau of in de tas kan erg vervelend zijn. Al die papieren zijn belangrijk, maar in die grote berg is nou juist niet te vinden waar je naar op zoek bent. Bovendien staat een dergelijke stapel papier, of dat nou thuis of op kantoor is, erg rommelig. In ons drukke leven schiet het opruimen en ordenen van spullen er wel eens bij in. Dat overkomt de besten, er zijn echter verschillende artikelen die het ons een stukje makkelijker kunnen maken. Documententassen zijn daar een voorbeeld van.

Bij Stravers Promotions kun je terecht voor simpele documentenhouders maar ook voor echte documententassen. Waar je ook voor kiest, met al onze producten kun je documenten netjes en geordend bewaren en meenemen. Kwaliteit staat bij ons voorop, documenttassen bedrukken wij zorgvuldig en door professionals. Met documenthouders kun je papieren ordenen naar onderwerp. Documenten die bij elkaar horen, kunnen in dezelfde map en je zult zien dat papieren veel gemakkelijker terug te vinden zijn. Ook staat een rij documenthouders een stuk netter dan een slordige stapel papier. Je zult met een dergelijk geordend bureau zeker een goede indruk maken bij collega's. Documenthouders komen bovendien altijd van pas, is het niet op het werk, dan wel thuis. Daarnaast zijn ze erg geschikt als relatiegeschenk. Je verrast je relaties met een geschenk en in de documenthouder kun je eveneens informatie over het bedrijf meegeven.

Ruim assortiment tassen

Ben je naast documenttassen nog op zoek naar andere tassen? Dan ben je bij Stravers Promotions aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment tassen. Zie ook:

Alle bovenstaande tassen bedrukken wij uiteraard ook met jouw logo. Voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact op met onze professionals of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laden...