Schoudertassen bedrukken

Goedkope schoudertassen zijn prima geschikt om te bedrukken met logo of tekst. Daarnaast zijn ze erg praktisch, doordat ze middels de stevige schouderband overal mee naar toe genomen kunnen worden én je het nodige gewicht mee kunt nemen. Als je op zoek bent naar goedkope schoudertassen neem je contact op met één van onze medewerkers, die jarenlange ervaring hebben. Zij adviseren over de beste schoudertas, die helemaal past bij het doel dat je voor ogen hebt.

4 artikelen

4 artikelen

Schoudertas bedrukken

De meeste van onze schoudertassen hebben een degelijke, zakelijke uitstraling. Niet alleen zijn ze gemaakt van goede kwaliteit, ook bieden ze in veel gevallen uitkomst. De schoudertassen hebben voldoende drukoppervlak, zodat jouw opdruk er mooi zichtbaar uitkomt. Handig als schooltas, mee te nemen naar je werk of tijdens het reizen. Ben je eigenlijk op zoek naar een reistas in plaats van een schoudertas? Bekijk dan assortiment met reistassen.

Non-woven schoudertasje

In ons assortiment tref je verschillende soorten schoudertassen aan. Van klein tot groot en in allerlei kleuren leverbaar. Ook bieden we diverse materialen aan. De meeste schoudertassen zijn gemaakt van polyester, maar ook schoudertasjes gemaakt van non-woven en polycanvas zijn bij Stravers Relatiegeschenken mogelijk. Vraag een gratis drukvoorstel aan en je ziet precies hoe jouw bedrukking op het tasje verschijnt.

Schoudertassen als relatiegeschenk

Wil je een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw relaties, geef ze dan een schoudertas gevuld met praktische artikelen zoals een schrijfblok of pennenset – uiteraard ook voorzien van jouw bedrijfslogo. Heel praktisch en het vergroot de kans dat jouw relaties de producten regelmatig zullen gebruiken. Hulp nodig bij het samenstellen van een goodiebag? Onze medewerkers adviseren graag welke artikelen sowieso niet mogen ontbreken!

Laden...