Bestsellers
Laptop rugzak Macau zwart
Laptoptas Nova blauw

Laptoptassen bedrukken

De eerste indruk is altijd belangrijk en dient daarom meteen goed te zijn, direct professionaliteit uitstralen is belangrijk. Stuur medewerkers daarom geheel in stijl op pad om die onuitwisbare indruk te maken die zo belangrijk is. Laat daarom laptoptassen bedrukken met logo of tekst. Vertegenwoordigers en consultants die regelmatig op klantenbezoek gaan, nemen over het algemeen een laptop mee die verpakt in een laptoptas. Door laptoptassen te laten bedrukken met een logo heeft de klant direct het idee dat zij met een professionele en verzorgde organisatie te maken hebben.

Aflopende volgorde

19 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina
 1. Laptoprugtas Riga blauw
  Laptoprugtas Riga
  Vanaf € 17,86 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 13,84
  Bij 250 stuks
 2. Laptoprugtas Tecnotrek zwart
  Laptoprugtas Tecnotrek
  Vanaf € 14,67 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,06
  Bij 250 stuks
 3. Laptoptas Luca zwart
  Laptoptas Luca
  Vanaf € 6,26 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,98
  Bij 500 stuks
 4. Laptop rugzak Macau zwart
  Laptop rugzak Macau
  Vanaf € 31,56 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 25,69
  Bij 250 stuks
 5. Polyester trolley On Board zwart
  Polyester trolley On Board
  Vanaf € 39,52 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 30,63
  Bij 250 stuks
 6. Microvezel laptoprugzak Toptrend zwart
  Microvezel laptoprugzak Toptrend
  Vanaf € 21,07 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 16,33
  Bij 250 stuks
 7. 15” laptoprugzak Westport zwart
  15” laptoprugzak Westport
  Vanaf € 38,95 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 34,95
  Bij 100 stuks
 8. 15" laptoprugzak Venture beige/antraciet
  15" laptoprugzak Venture
  Vanaf € 26,91 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 20,86
  Bij 250 stuks
 9. 15,6" laptop rugzak The Capitol graphite
  15,6" laptop rugzak The Capitol
  Vanaf € 19,50 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,12
  Bij 250 stuks
 10. Laptophoes Neolap zwart
  Laptophoes Neolap
  Vanaf € 10,78 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,25
  Bij 500 stuks
 11. Microvezel laptoptas Toptrend zwart
  Microvezel laptoptas Toptrend
  Vanaf € 12,10 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,06
  Bij 500 stuks
 12. Laptoptas Nova blauw
  Laptoptas Nova
  Vanaf € 5,50 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,38
  Bij 500 stuks

19 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina

Laptoptassen bedrukken met logo

Kenmerkend is dat laptoptassen beschikken over een compartiment die speciaal geschikt is voor de laptop zodat deze stevig in de tas blijft zitten. In sommige gevallen is de laptoptas voorzien van een klittenband waardoor men in staat is om de laptop in de tas te bevestigen. Ook zijn de wat luxere laptoptassen uitgevoerd met een speciale voering rondom de laptop zodat het tegen een stootje kan.

Verschillende bedrijven kiezen ervoor om laptoptassen in te zetten als relatiegeschenk op beurzen of tijdens het bezoek aan een klant. Bedrukte laptoptassen lenen zich uitstekend om reclame te maken namens uw bedrijf. Stelt u zich voor, uw klant die met een laptoptas op pad gaat waarop uw logo prijkt, dat is nog eens reclame!

Laptoptassen bedrukken wij door middel van zeefdruk. Sommige luxe tassen zijn voorzien van een metalen plaatje waarop wij, indien gewenst, een lasergravering kunnen plaatsen. Het bestellen is eenvoudig te regelen via ons handige bestelformulier.

Laptoptassen bedrukken voor scholen

Steeds vaker krijgen wij aanvragen van hogescholen die ook interesse hebben in laptoptassen, doordat de student van tegenwoordig vrijwel altijd met een laptop op school komt om daar werk op te verrichten. Spring als school in op de behoefte van tegenwoordig en zet laptoptassen met logo in als weggevertje op een open dag of als welkomstgeschenk voor nieuwe studenten.

In principe bedrukken wij de laptoptassen met behulp van transferdruk. Dit geeft veruit het mooiste resultaat. Onze populairste laptoptassen zijn:

Voordelen van laptoptassen bedrukken

Niet langer hoef je een andere kamer op te zoeken om daar achter de computer te gaan zitten en de rest van de familie alleen in de woonkamer achter te laten. Je gaat gewoon gezellig op de bank met de laptop op schoot wat extra werk verrichten of naar je favoriete websites browsen. Vervolgens berg je de laptop weer op in een praktische laptoptas bedrukt met jouw logo.

Behalve het gemak thuis zul je ook veel gemak op het werk beleven door gebruik te maken van een laptop die je op eenvoudige wijze kunt transporteren in een laptoptas. De tas is voorzien van een sterke schouderband en praktische vakken waarin een computermuis, USB sticks en laptopset in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast zijn laptoptassen bedrukken goed voor de promotie van jouw merk. Ga je op klantenbezoek en wil je een productpresentatie uitvoeren? Geen nood, vouw de bedrukte laptoptas open en haal je laptop tevoorschijn.

Slimme marketeers zien ook dat laptoptassen als relatiegeschenk ingezet kunnen worden. Een bedrukking op het voorvak of op de achterzijde met de naam van het bedrijf. Daarnaast komen je medewerkers professioneel over bij de doelgroep. Ook zijn bedrukte laptoptassen in te zetten als relatiegeschenk om weg te geven op beurzen, seminars of congressen.