Tablet hoezen bedrukken

We kunnen ons vandaag de dag nog maar moeilijk voorstellen hoe ons leven er zonder tablet uit zou zien. Mensen houden nu meer dan ooit van multimedia gadgets in alle soorten en maten. En gadgets houden van mensen, want dankzij hun touch-bediening worden ze graag aangeraakt. Juist daarom is het belangrijk dat we onze kostbare tablets met een stevige tablet hoezen beschermen tegen de boze buitenwereld. Vergroot je naamsbekendheid en laat tablet hoezen bedrukken.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Polycanvas tas
    Vanaf € 3,74 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 2,97
    Bij 1000 stuks

1 artikel

Tablet hoezen bedrukken met logo

Met een prachtige tablet hoes voor je iPad zorg je er niet alleen voor dat je gadget er mooi blijft uitzien. Je laat ook zien dat je gevoel hebt voor stijl. De tablet hoezen moeten namelijk net zo mooi zijn als het apparaat dat erin zit! Bij Stravers Promotions hebben we een aantal mooie, zorgvuldig geselecteerde tablet hoezen in de collectie. Uiteraard te bedrukken met logo! Een schitterend en vooral uniek geschenk voor je relaties en klanten, die ongetwijfeld allemaal in het bezit zijn van een hippe gadget.

Met het bedrukte relatiegeschenk kunnen de geliefde gadgets van je relaties voor eens en voor altijd veilig opgeborgen worden. Omdat mensen tegenwoordig één zijn met hun tablet, zal jouw bedrijf dankzij de speciaal bedrukte tablet hoes keer op keer in het oog springen. Een mooie maar subtiele manier om jezelf onder de aandacht te brengen in het huidige digitale tijdperk!

Tablet hoezen bedrukken in eigen drukkerij

Wanneer je van service, scherpe prijzen en snelle levering houdt ben je bij Stravers aan het juiste adres. Tablet hoezen bedrukken wij namelijk in onze eigen hypermoderne drukkerij. Hier kunnen we snel schakelen en kwaliteit garanderen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment waar we een tal van tablet hoezen op voorraad hebben, waardoor we weer erg snel kunnen leveren.

Ons ruime assortiment beschikt over een tal van tablet hoezen in alle formaten en kleuren. Wil je meer weten over tablet hoezen bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten.