Ontspanningsproducten bedrukken

Wij Nederlanders hebben het altijd druk. Afspraken, verplichtingen, een overvolle agenda, werk, familie, vrienden en ga zo nog maar even door... We leggen de lat hoog en vaak zijn we al snel té druk. Dit kan zorgen voor spanning en stress. Het is belangrijk om op het juiste moment rust te nemen en hier tijd voor vrij te maken. Zorg ervoor dat je je vrije tijd goed besteed.

Wil je je relaties verrassen met ontspanningsproducten? Kies dan voor de ontspannende relatiegeschenken van Stravers. Heb je vragen of hulp nodig tijdens het bestellen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 14

Ontspanningsproducten bedrukken naar wens

Iedereen ontspant op zijn eigen manier. De één haalt zijn ontspanning uit het online spelen van spelletjes, terwijl de ander geniet van een heerlijk warm bad. Een badeendje of een ander wellness artikel komt dan goed van pas. Ook met een hot & cold pack kan je relatie goed ontspannen. Hebben je medewerkers last van een pijnlijke nek of rug na een hele dag achter de computer te hebben gewerkt? Hot & cold packs kunnen de pijn verzachten. Ontspanning is belangrijk en het zorgt ervoor dat je medewerkers weer vol goede moed aan het werk kunnen.

Onze massage warmtepad is een buigzame en kneedbare warmtepad. De pad is voorzien van een metalen plaatje welke aan de binnenkant geknikt kan worden. De pad wordt vervolgens warm zodat hij klaar is voor gebruik. De minimale afname is 100 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte warmtepads bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Opzoek naar biologische ontspanningsproducten? Onze puzzel Tangram is geproduceerd uit hout. Hout kan worden hergebruikt en is volledig biologisch afbreekbaar. In ons brede assortiment vind je verschillende duurzame relatiegeschenken zoals houten pennen, kartonnen bekers, biologisch katoenen polo’s, duurzame USB sticks en papieren tassen. Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord en kunnen onze duurzame relatiegeschenken snel uit voorraad leveren.

Ontspanningsproducten met logo

Er wordt veel gepland, soms al maanden vooruit. Voornamelijk in de drukkere periodes moeten we niet vergeten dat ontspanning belangrijk is. Dit heeft een positieve invloed op je lichaam en geest. Het gevolg hiervan is dat je beter functioneert. Niet alleen thuis, maar ook op het werk. Dit is niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je werkgever. Ontspanning op de juiste momenten zorgt ervoor dat je minder fouten maakt en zorgvuldiger werkt. Werken is gezond, maar ontspanning is essentieel om zonder stress en andere klachten te kunnen leven.

Gratis digitale drukproef

Ontspannende relatiegeschenken zorgen voor rust. Hebben je medewerkers hart voor jouw zaak? Laat ze dan ook op hun tijd heerlijk ontspannen met bedrukte relatiegeschenken. Zo wordt het voor hen duidelijk dat je geeft om de gezondheid. Onze ontspannende relatiegeschenken kan je laten bedrukken naar wens. Denk hierbij aan een bedrukking met een naam, logo of tekst.

Voordat we ontspanningsproducten bedrukken, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op. Dit is een ontwerp van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Eén van onze grafische vormgevers stelt de drukproef op. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de ontspanningsproducten bedrukken in eigen drukkerij. Doordat wij over een eigen drukkerij beschikken, kunnen wij op elk gewenst moment een kwaliteitscontrole uitvoeren. Een ander voordeel is dat we de bedrukte relatiegeschenken snel kunnen leveren vanuit onze drukkerij.

Zijn je collega’s, klanten of zakelijke relaties toe aan wat ontspanning? Ze kunnen online films kijken of online spelletjes spelen, maar ook ontspannende relatiegeschenken kunnen helpen. Geef ze een relatiegeschenk waarmee de ontspanning dichterbij komt. Zo hebben wij badeendjes, hot & cold packs en wellness artikelen. Deze ontspanningsproducten zorgen voor ontspanning en rust. Met deze persoonlijke relatiegeschenken laat je je relaties zien dat je het belangrijk vindt dat ze de nodige tijd voor zichzelf besteden. Hierdoor zullen ze zich gewaardeerd voelen.

Contact

Heb je vragen over ontspanningsproducten bedrukken of wil je meer informatie over onze levertijden? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Naast ontspanningsproducten bedrukken wij ook al onze andere relatiegeschenken zoals touchscreen pennen, ehbo sets, opvouwbare paraplus, promotietextiel en draadloze opladers.

Laden...