Badeendjes bedrukken

Van badeendjes wordt iedereen vrolijk. Knalgeel met een oranje bekje en zo onschuldig als weinig ander speelgoed. Ze gaan piepen als je ze inknijpt en blijven – het zijn immers eenden – in bad prachtig drijven. Ontzettend leuk in een badset, als promogift, kraamcadeau, of bijvoorbeeld om sponsoring mee op te halen voor goede doelen. Laat badeendjes bedrukken met bedrijfsnaam, tekst of logo.

2 artikelen

2 artikelen

Badeendjes bedrukken met logo

De meeste mensen krijgen gelijk leuke jeugdherinneringen bij het zien van een badeend. Het vrolijke speelgoed is dan ook ideaal voor de allerkleinsten. Een badeendje volstaat daarom uitstekend als kraamgeschenk. Geef je een badeend als kraamgeschenk aan een van je werknemers, laat hem dan bedrukken met het logo van je bedrijf. Óf met een leuke boodschap.

Badeendjes bedrukken als relatiegeschenk

Daarnaast is een vrolijk eendje een grappige toevoeging aan een badset. Heb je al zeepjes, een lekkere handdoek en een sponsje, maar mist er nog wat? Denk dan aan het gele badbeestje. Badeendjes bedrukken wij eenvoudig met logo in onze eigen drukkerij. Hierdoor maak je direct duidelijk wie de ‘afzender’ is van het geschenk.

Er zijn veel andere leuke ideeën voor de toepassing van badeendjes te bedenken. Goede doelen zijn bijvoorbeeld ook bekend met de badeendjes. Regelmatig worden badeendjesraces gehouden. Elk eendje vertegenwoordigt een donateur die voor het eendje heeft betaald. Wiens eendje als eerste over de finish komt, krijgt een leuk prijsje. En zo zijn er veel meer leuke ideeën! Bij Stravers Promotions kun je alvast kiezen tussen de klassieke badeend of het grappige badeendje Bob. Heb je nog vragen over badeendjes bedrukken, neem dan contact op met onze professionals.

Laden...

Laden...