Wellness relatiegeschenken bedrukken

Wellness zorgt voor ontspanning. Nederlanders geven veel geld uit aan wellness-activiteiten. Er is steeds meer aandacht voor onze gezondheid en het leiden van een gezond leven. Wellness is onderdeel van een gezonde levensstijl. Wellness zorgt voor ontspanning en geeft je de mogelijkheid om aan de dagelijkse drukte en stress te ontsnappen. Veel mensen denken bij wellness al direct aan de sauna, maar het is een breed begrip waar meerdere ontspannende activiteiten onder vallen. Vaak kiezen vrouwen voor een wellness-weekend met vriendinnen, zodat ze lekker kunnen relaxen. Niet alleen vrouwen, maar tegenwoordig kiezen ook mannen voor hun wellness-momentje. De ‘wellness-wereld’ is en blijft populair. Niet alleen in wellnesscentra, maar ook thuis kan je een ontspannend bad nemen. Denk bijvoorbeeld aan massageartikelen, wellness-sets of badjassen met slippers die je thuis ook kan gebruiken. Hebben je relaties een momentje van ontspanning nodig? Laat dan wellness relatiegeschenken bedrukken en geef ze cadeau aan je relaties. Voor vragen omtrent wellness relatiegeschenken bedrukken, kan je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@stravers.nl of bel naar 0315-632515.

6 artikelen

6 artikelen

Wellness relatiegeschenken met logo of tekst

Wellnesscentra en schoonheidssalons kunnen hun relatie met klanten versterken door ze bedrukte wellness relatiegeschenken te geven als attentie. Met deze ontspannende producten blijven ze in gezonde conditie. In deze branche worden veel beurzen en evenementen georganiseerd. Als je als bedrijf op de beurs staat, kan je kiezen voor bedrukte wellness relatiegeschenken als giveaway. Wij adviseren om deze relatiegeschenken te laten bedrukken, zodat je naam direct opvalt. Wellness relatiegeschenken bedrukken we met logo, naam of tekst. Ook kan je een reclameboodschap op de relatiegeschenken laten bedrukken. Op deze manier lok je bezoekers direct naar je stand en kan je van potentiële klanten nieuwe klanten maken.

De badset in katoenen pouch cuida set is gemaakt van katoen. Wij borduren deze set in onze borduurstudio. Je kan de set laten borduren met logo, naam of tekst. Borduren geeft een mooi resultaat. De minimale afname van deze set is 50 stuks. Wil je liever een kleine oplage bestellen? Dan kan je de prijs aanvragen.

Een gratis digitale drukproef ontvangen?

Wij bieden de mogelijkheid voor het ontvangen van een gratis digitale drukproef. Het ‘aanleveren logo’ is de eerste stap. Zodra wij het gewenste logo hebben ontvangen, zal één van onze medewerkers van de grafische afdeling een drukproef opstellen. Nadat deze opgesteld is, sturen wij je de drukproef toe. Na akkoord van jouw kant, gaan wij de wellness relatiegeschenken bedrukken. Wil je de wellness set aanvullen met een handdoek? Dat is mogelijk. Wij bieden verschillende handdoeken aan in ons assortiment. Ook op deze manier laat je zien dat je geeft om het welzijn van je relaties. Handdoeken kunnen ook bedrukt of geborduurd worden.

Contact

Heb je vragen over je bestelling of wil je meer informatie over het drukproces? Neem dan contact met ons op. Je kan ons bereiken via mail of telefoon. Wij beschikken over een eigen showroom, zodat je kennis kan komen maken met ons en onze wellness relatiegeschenken. Wij houden van persoonlijk contact, goedkope prijzen en een snelle levering. Voor meer informatie over wellness relatiegeschenken bedrukken en onze werkwijze, kan je onze website bezoeken en de algemene voorwaarden doorlezen.

Laden...

Laden...