Hot & cold packs bedrukken

Vijf dagen per week zit je achter je bureau op kantoor. En natuurlijk, je stoel is zo goed mogelijk afgesteld zodat je zo min mogelijk last krijgt van een pijnlijke nek of een zere rug. Maar soms zijn deze dingen onvermijdelijk, wanneer je bijvoorbeeld een paar uur moet overwerken en de hele dag achter de computer zit. Hoor je als bedrijfsleider deze klachten vaker voorbij komen? Geef je personeel dan hot & cold packs cadeau, eventueel met masserend deel. Op die manier blijft je personeel comfortabel en ontspannen, wat voor iedereen uiteindelijk belangrijk is.

Wil je hot & cold packs inzetten als populair geschenk en wil je persoonlijk advies? Of heb je vragen over een hot & coldpack bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  Massage warmtepad AANBIEDING
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,53
  Bij 2500 stuks
 2. Massage hot en cold pad Termosensor
  Vanaf € 0,95 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,58
  Bij 2500 stuks
 3. Handwarmer in hartvorm
  Vanaf € 0,87 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69
  Bij 2500 stuks
 4. Massage hot en cold pad Lova
  Vanaf € 0,92 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,57
  Bij 2500 stuks

4 artikelen

Hot & cold packs bedrukken met logo of tekst

Wat is het eerste waar je aan denkt wanneer je een lelijke brandplek van de oven op je arm hebt gekregen? Of wanneer je je voet hebt verstuikt en deze opzwelt? Juist, een coldpack. En wanneer je last hebt van je nek? Of een verschrikkelijke buikpijn moet verdragen? Een hotpack. Stravers biedt verschillende hot & cold packs die ongetwijfeld helpen deze en andere kwaaltjes te verzachten. Daarnaast kunnen wij hot & cold packs bedrukken met logo of bedrijfsnaam om jouw naamsbekendheid te vergroten. Een hot & cold pack is een populair geschenk dat door je relaties zeker gewaardeerd wordt.

Met onze handwarmer in hartvorm draag je je relaties een warm hart toe. De handwarmer is eenvoudig in gebruik. Deze heat patch geeft warmte af wanneer je het metalen plaatje indrukt. Bestel snel en gemakkelijk deze hartvormige hot pack. We hanteren een minimale afname van 100 stuks. Liever een kleine oplage van deze originele relatiegeschenken bestellen? In overleg kunnen wij je een aangepaste prijsopgave toesturen. Hot & cold packs zijn goedkope relatiegeschenken die bedrukt met logo of tekst ideaal zijn om in te zetten als promotie artikelen.

Gratis digitale drukproef

Voordat wij hot & cold packs bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef opstellen. Na jouw offerte aanvraag, zorgen wij voor een snelle offerte en zullen we een gratis digitale drukproef opstellen. Op de digitale drukproef staat een schets van de hot & cold pack met een logo preview. Zo kan je zien hoe en waar de kleur opdruk komt. Hotcold packs bedrukken we in eigen drukkerij. De bedrukte hot & cold packs zullen we je zo snel mogelijk toesturen. Wij hanteren snelle levertijden voor onze luxe relatiegeschenken.

Breed assortiment hot & cold packs bedrukken

In ons brede assortiment hot & cold packs vind je naast de handwarmer in hartvorm ook de Serenity gel hot cold pack, de vierkante pvc hot cold pack, de Jiggs gel hot cold pack en de Bliss gel hot cold pack. Al onze gel hot cold packs kan je laten bedrukken naar wens. De massage hot en cold pads worden zowel warm als koud toegepast. Voor warm gebruik, het masker 30 seconden in water in de magnetron plaatsen. Voor koud gebruik, het masker voor ongeveer twee uur in de diepvriezer plaatsen. Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. Last van veel stress? Dan kan je naast onze hot & cold ontspanningsartikelen, de stress wegknijpen met anti-stress artikelen of met stress ballen. In combinatie met onze massage hot & cold packs hopen we dat stress voorkomen of verminderd wordt.

Maar ook wanneer je een restaurant runt of in de bouw werkzaam bent. Je personeel komt regelmatig in contact met warme apparaten, zoals een oven of lasapparatuur bijvoorbeeld. In zulke situaties is het zeker niet ongebruikelijk dat er brandwonden voorkomen. In die situaties is het erg prettig als er hot & cold packs aanwezig zijn om de ergste pijn tegen te gaan.

Thuis heeft vrijwel iedereen wel een hot & cold pack in huis. Daarnaast is het ook een gemakkelijke manier om je handen of voeten op te warmen wanneer je bijvoorbeeld thuis een hele dag hebt gewerkt en koude handen hebt gekregen van het typen. Ze zijn ook ideaal als je in je vrije tijd lekker op de bank wilt zitten in de koudere maanden. Hot & cold packs zijn ontzettend veelzijdig en dat maakt het zulke populaire relatiegeschenken. Je kunt er daarom niet genoeg van hebben, dus geef hot & cold packs cadeau als relatiegeschenk.

Contact

Heb je vragen over hot & cold packs bedrukken? Wil je meer informatie over de mogelijkheden om een gratis sample aan te vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.