Gezondheidsartikelen bedrukken

Door een optimale persoonlijke verzorging zit je automatisch lekkerder in je vel. Heerlijk ontspannen in een warm bad met prettig ruikende badolie. Een badeendje dat ronddobbert op het water. Uiteindelijk jezelf afdrogen met een handdoek en hup, die badjas aan. Daarna haal je die manicureset uit de kast om wat extra aandacht te besteden aan je nagels.

Laat gezondheidsartikelen bedrukken met logo of tekst. Of je nu je naam of logo wil laten bedrukken, wij hebben alle druktechnieken in huis om dit goedkoop en snel te realiseren. Heb je vragen omtrent gezondheidsartikelen bedrukken? Neem contact op met onze klantenservice. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 61-72 van 150

Gezondheidsartikelen bedrukken voor exclusieve relaties

Gezondheidsartikelen komen altijd van pas. Make-up accessoires, spiegels, EHBO sets of andere artikelen omtrent wellness. Gezondheidsartikelen zijn leuk om aan exclusieve relaties te geven maar ook om tijdens beurzen aan bezoekers uit te delen. Op deze manier trek je de juiste doelgroep aan en zal je naamsbekendheid snel vergroten. Deze populaire relatiegeschenken zijn uitstekend geschikt om te laten bedrukken. Gezondheidsartikelen bedrukken we in eigen drukkerij. Wij adviseren om relatiegeschenken te laten bedrukken voor een blijvende herinnering. Het is leuk om weg te geven en daarnaast bedank je je relaties voor hun inspanningen.

Op zoek naar een goedkoop en functioneel gezondheidsartikel? Verras je relaties met het onmisbare EHBO-setje Rik. De set zit in een klein etuitje waardoor het handig is om mee te nemen. Het etuitje kan worden bedrukt met logo of tekst. Leverbaar in rood of blauw. Voor dit EHBO-setje als origineel relatiegeschenk hanteren wij een minimale afname van 100 stuks. Wil je liever een kleine oplage bestellen? Dit kan in overleg met één van onze accountmanagers. Wij zullen je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Alles omtrent gezondheid en persoonlijke verzorging vinden we belangrijk en hier wordt veel aandacht aan besteed, voornamelijk door vrouwen. Gezondheidsartikelen zijn geschikt als relatiegeschenk en leuk om weg te geven. Het zal zeker gewaardeerd worden door je relaties. Voor ieder aspect van gezondheid hebben wij wel iets te bieden. In ons assortiment gezondheid vind je artikelen in de categorie gezondheid, persoonlijke verzorging en ontspanning. Gezondheid heeft aandacht nodig. Geef jezelf en je relaties deze aandacht en kies voor gezondheidsartikelen als relatiegeschenk.

Hoe bedrukken we gezondheidsartikelen?

Gezondheidsartikelen bedrukken we naar wens. De bedrukking kan voorzien zijn van een naam, logo of tekst. Wij bedrukken gezondheidsartikelen middels de tampondruk, zeefdruk of we bedrukken full colour. Dit is afhankelijk van onder andere het type relatiegeschenk, de oppervlakte en het materiaal. We zullen je eerst een gratis digitale drukproef toesturen voordat we de gezondheidsartikelen bedrukken. Een digitale drukproef is een schets van het gekozen gezondheidsartikel met gewenste bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe en waar de bedrukking op het relatiegeschenk komt. Zodra jij akkoord gaat met de drukproef zullen wij de gezondheidsartikelen bedrukken. Na het drukproces zullen we de relatiegeschenken opsturen. Wij proberen om de bedrukte gezondheidsartikelen zo snel mogelijk te leveren.

Wil je ook op een andere manier bijdragen aan een goede gezondheid van je relaties? Dan kunnen sportgerelateerde relatiegeschenken een positieve bijdrage leveren aan hun gezondheid. Zoals iedereen wel weet is sporten goed voor je. In de categorie sporten vind je verschillende sportartikelen zoals activity trackers, sporthorloges en zweetbandjes.

Contact

Heb je vragen over gezondheidsartikelen bedrukken of wil je meer informatie over de status van je levering? Neem contact met ons op en wij voorzien je graag van advies. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Laden...