Gezondheidsartikelen bedrukken

Onze gezondheid, we hechten er terecht veel waarde aan. Een gezond lichaam is belangrijk om goed te kunnen functioneren en het maximale uit het leven te kunnen halen. Toch kan je gezondheid op allerlei momenten zomaar een deukje oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je struikelt en je loopt een schaafwond op, dan kan dit erg pijnlijk zijn. Een EHBO-setje met verband en pleisters zal dan zeker van pas komen. Of wat als je plotseling hoofdpijn krijgt of je je niet lekker voelt? Dan is een pillendoosje met verschillende medicatie maar wat handig om bij de hand te hebben. In onze categorie gezondheidsartikelen vind je EHBO-artikelen, pillendoosjes en thermometers.

Gezondheidsartikelen bedrukken met logo is het perfecte relatiegeschenk wanneer je veel waarde hecht aan de gezondheid van je relaties. Zo kun je bedrukte gezondheidsartikelen bijvoorbeeld inzetten ter promotie van je business of om de waardering naar je klanten toe te laten zien. Heb je vragen over gezondheidsartikelen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Bij Stravers vinden we persoonlijk contact belangrijk. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Aflopende volgorde

73 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina
 1. Hygiënesleutel wit
  Hygiënesleutel
  Vanaf € 1,59 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65
  Bij 2500 stuks
 2. PET hygiënebarrière Barrier transparant
  PET hygiënebarrière Barrier
  Vanaf € 63,92 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 49,54
  Bij 250 stuks
 3. Spatbescherming PET-brillen Droplet zwart
  Spatbescherming PET-brillen Droplet
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,47
  Bij 2500 stuks
 4. Hangende PET hygiënebarrière transparant
  Hangende PET hygiënebarrière
  Vanaf € 25,36 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 19,65
  Bij 250 stuks
 5. Antibacteriële pen Rio clean wit
  Antibacteriële pen Rio clean
  Vanaf € 0,51 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30
  Bij 5000 stuks
 6. Anti-bacteriële spraycard 16 ml full colour wit
  Anti-bacteriële spraycard 16 ml full colour
  Vanaf € 2,58 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,72
  Bij 1000 stuks
 7. Anti-bacteriële spraycard 16 ml wit
  Anti-bacteriële spraycard 16 ml
  Vanaf € 2,76 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,84
  Bij 1000 stuks
 8. Pompflacon 500 ml handzeep custom made
  Pompflacon 500 ml handzeep
  Vanaf € 6,83 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,35
  Bij 500 stuks
 9. Mondkapje type 1 lichtblauw
  Mondkapje type 1
  Vanaf € 1,40 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,57
  Bij 2500 stuks
 10. Pompflacon 500 ml handreinigingsgel custom made
  Pompflacon 500 ml handreinigingsgel
  Vanaf € 12,38 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 7,18
  Bij 500 stuks
 11. Handreinigingsgel 100 ML in rond flesje custom made
  Handreinigingsgel 100 ML in rond flesje
  Vanaf € 3,59 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,41
  Bij 1000 stuks
 12. Tube 50 ml handcrème Aloë Vera wit
  Tube 50 ml handcrème Aloë Vera
  Vanaf € 2,51 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,45
  Bij 1000 stuks

73 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina

Gezondheidsartikelen bedrukken met logo

Gezondheidsartikelen bedrukken we met logo, naam of tekst. Gezondheidsartikelen kun je geheel naar wens laten bedrukken. De gezondheidsartikelen bedrukken we in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en zijn de populaire relatiegeschenken snel geleverd. Ben je als bedrijf werkzaam in de medische sector en gezondheidszorg? Wil je graag originele relatiegeschenken inzetten? Kies dan voor bedrukte gezondheidsartikelen. Op deze manier bouw je een gezonde relatie met je klanten en personeel op. Door de inzet van gezondheidsartikelen laat je blijken dat je de gezondheid van je relaties belangrijk vindt. Bedrukt met logo zorgen de gezondheidsartikelen voor meer naamsbekendheid. Bedrukte gezondheidsartikelen zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw bedrijf. Met bedrukte originele relatiegeschenken ben je regelmatig in beeld bij je relaties en zij maken vervolgens weer reclame voor jou.

Een digitale thermometer meet de lichaamstemperatuur. Zo kan de gezondheid gecontroleerd worden. De digitale thermometer Digitemp wordt geleverd in een transparante beschermhoes, inclusief één knoopcelbatterij. Wij bedrukken de thermometer middels de tampondruk of een full colour digitale print. De minimale afname is 50 stuks. Interesse in een kleine oplage? Dit kan besproken worden. Daarnaast zal de prijs op aanvraag zijn, welke je direct online kan aanvragen. Naast thermometers hebben wij ook alles omtrent EHBO en pillendoosjes op voorraad. Wij bieden een ruim assortiment aan gezondheidsartikelen. Alle gezondheidsartikelen bedrukken we.

Gratis digitale drukproef

Veel van onze gezondheidsartikelen worden middels de tampondruk of full colour digitaal bedrukt. Voordat we de gezondheidsartikelen bedrukken, zullen we eerst een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met daarop het gekozen logo of de tekst. Met een logo preview kan je vooraf zien hoe en waar je bedrukking komt. Wij vragen je om de drukproef te controleren en eventuele gewenste aanpassingen aan ons door te geven. Wij zullen na jouw akkoord de gezondheidsartikelen bedrukken met logo. Ook anti-stress artikelen dragen bij aan een goede gezondheid. Met anti-stress artikelen verminder je de stress van je relaties.

Contact

Heb je vragen omtrent gezondheidsartikelen bedrukken? Wil je een gratis sample aanvragen? Of ben je benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Voor een antwoord op deze vragen verwijzen we je door naar onze website of je kan contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar  of bel ons op 0315-632515.