Gezondheidsartikelen bedrukken

Onze gezondheid, we hechten er terecht veel waarde aan. Een gezond lichaam is belangrijk om goed te kunnen functioneren en het maximale uit het leven te kunnen halen. Toch kan je gezondheid op allerlei momenten zomaar een deukje oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je struikelt en je loopt een schaafwond op, dan kan dit erg pijnlijk zijn. Een EHBO-setje met verband en pleisters zal dan zeker van pas komen. Of wat als je plotseling hoofdpijn krijgt of je je niet lekker voelt? Dan is een pillendoosje met verschillende medicatie maar wat handig om bij de hand te hebben. In onze categorie gezondheidsartikelen vind je EHBO-artikelen, pillendoosjes en thermometers.

Gezondheidsartikelen bedrukken met logo is het perfecte relatiegeschenk wanneer je veel waarde hecht aan de gezondheid van je relaties. Zo kun je bedrukte gezondheidsartikelen bijvoorbeeld inzetten ter promotie van je business of om de waardering naar je klanten toe te laten zien. Heb je vragen over gezondheidsartikelen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Bij Stravers vinden we persoonlijk contact belangrijk. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 58

Gezondheidsartikelen bedrukken met logo

Gezondheidsartikelen bedrukken we met logo, naam of tekst. Gezondheidsartikelen kun je geheel naar wens laten bedrukken. De gezondheidsartikelen bedrukken we in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en zijn de populaire relatiegeschenken snel geleverd. Ben je als bedrijf werkzaam in de medische sector en gezondheidszorg? Wil je graag originele relatiegeschenken inzetten? Kies dan voor bedrukte gezondheidsartikelen. Op deze manier bouw je een gezonde relatie met je klanten en personeel op. Door de inzet van gezondheidsartikelen laat je blijken dat je de gezondheid van je relaties belangrijk vindt. Bedrukt met logo zorgen de gezondheidsartikelen voor meer naamsbekendheid. Bedrukte gezondheidsartikelen zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw bedrijf. Met bedrukte originele relatiegeschenken ben je regelmatig in beeld bij je relaties en zij maken vervolgens weer reclame voor jou.

Een digitale thermometer meet de lichaamstemperatuur. Zo kan de gezondheid gecontroleerd worden. De digitale thermometer Digitemp wordt geleverd in een transparante beschermhoes, inclusief één knoopcelbatterij. Wij bedrukken de thermometer middels de tampondruk of een full colour digitale print. De minimale afname is 50 stuks. Interesse in een kleine oplage? Dit kan besproken worden. Daarnaast zal de prijs op aanvraag zijn, welke je direct online kan aanvragen. Naast thermometers hebben wij ook alles omtrent EHBO en pillendoosjes op voorraad. Wij bieden een ruim assortiment aan gezondheidsartikelen. Alle gezondheidsartikelen bedrukken we.

Gratis digitale drukproef

Veel van onze gezondheidsartikelen worden middels de tampondruk of full colour digitaal bedrukt. Voordat we de gezondheidsartikelen bedrukken, zullen we eerst een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met daarop het gekozen logo of de tekst. Met een logo preview kan je vooraf zien hoe en waar je bedrukking komt. Wij vragen je om de drukproef te controleren en eventuele gewenste aanpassingen aan ons door te geven. Wij zullen na jouw akkoord de gezondheidsartikelen bedrukken met logo. Ook anti-stress artikelen dragen bij aan een goede gezondheid. Met anti-stress artikelen verminder je de stress van je relaties.

Contact

Heb je vragen omtrent gezondheidsartikelen bedrukken? Wil je een gratis sample aanvragen? Of ben je benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Voor een antwoord op deze vragen verwijzen we je door naar onze website of je kan contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@stravers.nl of bel ons op 0315-632515.

Laden...

Laden...