Mondkapjes bedrukken

In de huidige situatie waarin we leven zijn mondkapjes onmisbaar. Door de nieuwe ingevoerde regels van het kabinet, is heel Nederland massaal mondkapjes aan het inkopen. Er is een run op mondkapjes ontstaan, aangezien de overheid de mondkapjes niet faciliteert. Goed nieuws, want ook bij Stravers kan je terecht voor mondkapjes. Er wordt ook wel gesproken over de ‘mondneusbescherming’, aangezien de neus ook beschermd moet worden.

Per 1 juni is het dragen van niet-medische mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht. In het openbaar vervoer kan de 1,5 meter afstand-regel nauwelijks gehandhaafd worden. Dit kan gecompenseerd worden met mondkapjes. Het gebruik van mondkapjes verkleint het risico dat iemand met het coronavirus andere reizigers of ov-personeel besmet. Wanneer een reiziger zich niet aan de afspraak houdt, kunnen er boetes uitgedeeld worden. Daarnaast mis je de trein, bus of metro. Loop dit risico niet en zorg dat je altijd een mondkapje bij je hebt.

Let op: de mondkapjes zijn niet voor medisch gebruik. Onze mondkapjes bieden namelijk niet dezelfde bescherming als de mondkapjes die door medisch personeel worden gebruikt. Heb je vragen over onze mondkapjes? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij staan je graag te woord.

Oplopende volgorde

25 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Herbruikbaar gezichtsmasker katoen Made in Europe wit
  Herbruikbaar gezichtsmasker katoen Made in Europe
  Vanaf € 4,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,88
  Bij 1000 stuks
 2. Mondkapje duurzaam en comfortabel zwart
  Mondkapje duurzaam en comfortabel
  Vanaf € 2,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,39
  Bij 1000 stuks
 3. Mondkapje Sublicover medium zwart
  Mondkapje Sublicover medium
  Vanaf € 2,56 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,70
  Bij 1000 stuks
 4. Herbruikbaar gezichtsmasker met filterzakje Made in Europe wit
  Herbruikbaar gezichtsmasker met filterzakje Made in Europe
  Vanaf € 3,56 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,39
  Bij 1000 stuks
 5. Herbruikbaar gezichtsmasker polyester Made in Europe wit
  Herbruikbaar gezichtsmasker polyester Made in Europe
  Vanaf € 4,20 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,82
  Bij 1000 stuks
 6. Herbruikbaar gezichtsmasker Made in Europe wit
  Herbruikbaar gezichtsmasker Made in Europe
  Vanaf € 4,38 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,94
  Bij 1000 stuks
 7. Herbruikbaar gezichtsmasker medisch katoen 3-laags Made in Europe beige
  Herbruikbaar gezichtsmasker medisch katoen 3-laags Made in Europe
  Vanaf € 6,92 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,71
  Bij 500 stuks
 8. Herbruikbaar gezichtsmasker katoen 3-laags Made in Europe wit
  Herbruikbaar gezichtsmasker katoen 3-laags Made in Europe
  Vanaf € 6,48 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,41
  Bij 500 stuks
 9. Gezichtsmasker niet medisch, dubbel laags geel
  Gezichtsmasker niet medisch, dubbel laags
  Vanaf € 6,61 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,21
  Bij 500 stuks
 10. Transparant mondkapje transparant
  Transparant mondkapje
  Vanaf € 1,40 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,57
  Bij 2500 stuks
 11. Set van 4 maskers in houder wit
  Set van 4 maskers in houder
  Vanaf € 2,90 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,93
  Bij 1000 stuks
 12. Mondkapje type 1 lichtblauw
  Mondkapje type 1
  Vanaf € 1,40 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,57
  Bij 2500 stuks

25 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Assortiment mondkapjes

In ons assortiment vind je verschillende modellen mondkapjes. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren. De meeste van onze mondkapjes zijn gemaakt uit meerdere lagen voor een optimale bescherming. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verstelbare mondkapjes te bestellen voor de perfecte pasvorm, zoals het herbruikbare gezichtsmasker. Onze mondkapjes zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. De mondkapjes kunnen gewassen worden, zodat je jezelf en anderen continu kan blijven beschermen tegen het coronavirus.

Mondkapjes bedrukken

Zorg ervoor dat je relaties en personeel goed beschermd blijven in deze coronacrisis. Bestel mondkapjes en laat ze bedrukken. Mondkapjes bedrukken we naar wens. Zo kan je ervoor kiezen om je naam, logo of tekst te laten bedrukken op de mondkapjes. Met een bedrukking laat jij als bedrijf of organisatie blijken dat je geeft om de gezondheid van je relaties. Hierdoor zul je niet alleen een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van heel Nederland, maar zal je naam ook gezien worden door andere reizigers. Op deze manier wordt jouw naam in een positief daglicht gesteld.

Voordat we de mondkapjes bedrukken, sturen we je een gratis digitale drukproef toe. Een digitale drukproef is een schets van het mondkapje met bedrukking. Op deze manier kan je vooraf zien hoe en waar de bedrukking komt. Na jouw akkoord zullen we de mondkapjes bedrukken in eigen drukkerij. Wij doen ons best om de mondkapjes zo snel mogelijk te leveren.

Handgel bestellen

Hygiëne is belangrijk, zeker nu. Naast mondkapjes kan je jezelf ook beschermen met desinfecterende handgels. Met handgels houd je je handen schoon zonder ze continu te hoeven wassen. Zo zorgt de desinfecterende spray Fresh in penvorm ervoor dat bacteriën binnen no time onschadelijk worden gemaakt.

Contact

Heb je vragen over mondkapjes bedrukken of wil je meer informatie over de verschillende soorten mondkapjes? Wij voorzien je graag van informatie. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.